Minikannesi00 B-ebek ne güzel yakınmış seninki ,benimki pazartesi . Nasıl bekleyeceğim bakalım 😒 cuma gitsem erken gelmişsin der kesin
B-ebek Minikannesi00 beklemek çok zor, elimden gelse her gün doktorda olurum. Benimki birde tüp bebek iyice aklım kalıyor 😔
Minikannesi00 B-ebek yaa yerim ben o minnağı ,umarım sağlıkla büyüyordur. Buradan haberleşelim o zaman . İnşallah güzel haberler alırız. Ben bir kez erken gittim ,erken gelmene gerek yok 3 hafta sonra gel dedi 😒
Minikannesi00 ElifTol üzüldüm gerçekten başın sağ olsun Allah hayırlı zamanda tekrar sağlıklısını nasip etsin
minigiminannesi03 Minikannesi00 7/24saat diken üstündeyim belirti sifir sadece bulantim olursa şansa öyle anlıyorum hamile olduğumu yoksa hamilelik super geçiyor
haticenurrr Minikannesi00 canım bende de aynı durum var hatta dün doktora gittim kalp atısını duyunca rahatladım ama banada ders oldu bir daha öyle stres yapıp bebegimide strese sokmayacagım, doktorada dedim sanki hamile degilim hic midem bulanmıyor vs asla kimseyle kıyaslama bir insanın ilk gebeligiyle sonraki bile bambaska olabilir her gebelik kisiseldir dedi🥰
Minikannesi00 haticenurrr yaa canım sevindim ,inşallah benmde öyledir 🥰 kaç haftalık olmuş ,beni 9 da çağırdı
haticenurrr Minikannesi00 7+6ydı aslında ama 7+2 cıktı ultrasonda 🤷🏻♀️ tatilde memleketteyim bir daha burda gitmem doktora artık gidince sabit doktorumu secip o zaman giderim dedim, 11+3 oluyor o zamana :)
haticenurrr Minikannesi00 olsun az kalmıs canım doktorun söyledigi zaman gitmek daha iyi bence. evet ilerleyen haftalarda daha netlesir sanırım geriden mi geliyor gec döllenmemi vs ne oldugu. birde kanama alanı vardı bende progestan kullanıyorum o yüzdende endiseleniyordum belirtide olmayınca o yüzden gitme ihtiyacı hissettim sende öylede bir sorun yok o yüzden sabırla bekle :)
2022Mom2022 Minikannesi00 bence şükretmelisin bu duruma 8.haftadayım berbat geçiyor hiç saymayayım en iyisi😁
Nutelllaa Minikannesi00 progestan kullanıyorum .kaç doktora gittim hicbisey gözükmüyor hep yerlesmedir diyorlar 🤷
Minikannesi00 Nutelllaa kanama alanı yoksa bence de korkma bol bol dinlen . sağlıkla ilerler inşallah
Minikannesi00 2022Mom2022 😂😂😂😂 şu ilk günler geçse bi hissetmeye başlasak. Bir gün 10 yıl gibi geçiyor . İlk gebelikte de böyle diyordum şimdi maşallahı var 😂😂 oturmuyoruz hiç
2022Mom2022 Minikannesi00 tühhh nazar değmesin sus sus dillendirme bak pişman olursun sen Allah’ın özel kulusun net 😂😂