Yildizayz Sevdesh valla yorumları okurken galiba tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı gözlerim karardı 😔😔🤲🤲 inşallah geçer bir an önce 🙏
Sevdesh Yildizayz inşallah valla mide bulantısı da yaşadım ona şükrediyorum bu ağrının yanında ağrı geçse artık bulantıya razıyım
minikkusum123 Yildizayz benim göbeğimde 18den sonra çıkmaya başladı birden bire oldu hiç çıkmayacak sanıyordum 😂
Bade0022 Ebbruc @KumsAlyaa bende aynıyım pazartesi gidicem ben bir aksilik olmazsa ikinizden de önce gidecek ben olduğum için ben sorarım sizede yazarım 😂
Ebbruc Bade0022 ay sor da yaz valla, normal değil bu durum çünkü 😂 millet son aylarında uyuyamıyo biz şimdiden başladık
Esragoren 28 haftalık olduk ve çok fazla sırt ağrım var , arada yalancı sancılarım oluyor çok yoruldum hamilelikten
Bade0022 Ebbruc ki ben normalde asla erken kalkmayı sevmem saat 7 de gözümü açıyorum işten gelincede uyuyorum çok enteresan
afroditt Yildizayz 23+2 den selamlar bel ağrısı nefes almada zorluk yürümekte zorluk cekme kramplar dışında gayet iyiyiz 😂
Yildizayz afroditt rabbim yar ve yardımcınız olsun bende nefes nefese kaliyorum hele merdiven çıkınca 😤😬😄
Tufutufu Tufutufu afroditt yaaa benimde gece boyunca çok oluyor. Yataktan mı anlamadım. Sabah hep bel ağrısı ile uyanıyorum :(
1erkekkannesiiii Yildizayz 17+4 👶🏻 12. haftadan beri mide bulantısı kusma devam 😁 gebeliği boyunca kusma bulantı yaşamayanlara imreniyorum. Keşke öyle olsa 🥹 Bebişim sağlıklı ama cok şükür
Ebbruc Bade0022 ben 10da da uyusam 4-5 gibi kalkıyorum 2-3te de uyusam. Şimdi 5-6 ya kadar indirdim o süreyi . İşten geç geliyorum zaten genelde gece uykusuna yatıyorum o yüzden hep
Tufutufu Yildizayz merhabaaaa:) benimde ilk :) 10+5 olduk şükür :) Ara ara olan kasık ağrısı harici iyi geçiyor sanırım. Biraz meraklıyım ama:) Her an her dakika olmasa da aklıma iyi mi acaba büyüyor mu acaba gibi düşünceler gelince biraz geriliyorum. Taşınabilir ultrason cihazı alacam en sonunda glgşbşbş
Yildizayz Tufutufu ahahahha bime gelirse haberdar edin hahaha işin şakası tabiki büyüdüğü için o annesi 🧿🧿🐣🐣👶