Yildizayz Morkelebek26 ya benim de sabahları ağız tadım bozuk oluyor Allah’ın izniyle geçecek bu günlerde güzel annelerim az daha sabır 🧿🐣
tezecikanne Yildizayz öyle tabi ama rahatliktan bı anda sorunlara geçiş yapınca bunaliyor insan endişeleniyor bı sorun mu var acaba diye
JaleTogrul _ozlmm benimde 32. hafta vallaha durumlar ayni ya.. haraketsiz kalmak istemiyorum doguracmam diyorum ama sersem gibi ayakta uyukluyorum 🤣 kendimden asili olan bi durum degil sanki
Yildizayz JaleTogrul bol bol yürüyüş yapın benim annem bana bol bol yürüyüş yap demişti normal doğumda çok faydası varmış merdiven inip çıkın 🤲🧿
Nur87 Yildizayz aminn 14+2 ah ah çok zor çok 1 ayağım hastanede kusmalar mahvettiler beni inşallah tez zamanda geçer hastanede yatmaktan çok sıkıldım 😢😢
Sedaduru Yildizayz öyle yapıyorum zaten kuzum şansıma da izne gelmiştik burada kaldım ve annem bakıyor o yüzden yemek ev vs derdim yok 🙏🏻
ParildayanYildiz Yildizayz geçen gün gitmiştim sordum şuan çok erken ama kıza benzettim dedi doktorum değişmezse prenses geliyo😍🥰
Yildizayz ParildayanYildiz peki birşey daha soracam kuzum doktorun doğum tarihini söyledi mi sana ? 🤔🤗
ParildayanYildiz Yildizayz yok canım hiç konuşmadık o konuda ama hesaplamalara göre şubatın son haftası gözüküyor zamanında olursa
Yildizayz Sevdesh valla yorumları okurken galiba tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı gözlerim karardı 😔😔🤲🤲 inşallah geçer bir an önce 🙏