HavvaSonmez03 19 haftalık olduk biz kuzumla ama hala midem bulanıyo kusmalarım oluyo 3 aylık olunca biter demişti doktor var mı benim gibi olan ?
minigiminannesi03 HavvaSonmez03 benimde sabahları arada oluşuyor mesela 2 saattir geçmeyen bulantı var içimde kahvlati yaptığımda geçerdi bugün geçmek bilmiyor
Cnsukdr51 HavvaSonmez03 benimde 5 aya kadar devam etti. Prilam kullanıyordum ta ki 8 ayıma kadar bırakınca hemen başlıyordu. O ilacı tavsiye ederim gerçekten hayatımı kurtardı.
1Ada1 HavvaSonmez03 aynı derdi çekmişiz seninle 19. Haftaya kadar devam etti. Şimdi hala ilaç içiyorum onzyd emilen hap 20 haftadayız ara ara bulantı oluyor ama kusma yaşamadım kaç gündür
Anne980 Biz 12 haftalığız benimde bulantılarım aşırı derecede devam ediyor ilaç kullanmasam yataktan kalkamıyorum kusmaktan. Umarım biran önce azalır
HavvaSonmez03 Anne980 inşallah canım benim ilk başlarda bende senin gibiydim şuan az ama hala kusuyom ve morelimi bozmaya başladı
HavvaSonmez03 Cnsukdr51 ya ben yurt dışında olduğum için buradaki doktorlar hiç bi hap önermiyo ve canımı sıkıyo siz yine şanslısınız öneriyo 😩
svydaikalb Ben de 12 haftaya girdim bugün bulantım değişik hale geldi çok zor yiyorum yemekten bı saat sonrada çok acikiyorum günlerce aç kalmış gibi çok halsiz hep açım
HavvaSonmez03 svydaikalb ben aksine kusmamak için yemiyom ve acıkmıyom ama yinede midem bulanıyo içtiğim suyu bile geri çıkarıyom o derece bi yandan yemek istiyom çocuğumu aç bırakmamak için elimden geleni yapıyom ama nafile.
HavvaSonmez03 1Ada1 teşekkür ederim keşke Türkiye’de yaşasaydım da o hapı alsaydım 🤦🏼♀️ Hiç bi hap önermiyorlar yazmıyorlar 😩Kusma dediğim her sabah affedersin yeşil sıvı kusuyom sen öylemiydin?
Beyzalina İlk gebeligimde benimde 6.5 ay sürdü zor oluyo baya insalah erken geçer canim 🤲 doğum yaptığın gün bile kustum hastanede 😓
HavvaSonmez03 Beyzalina öylemi cidden Bende doğuma kadar gelir benle diye düşünüyom geçecek gibi değil 🤦🏼♀️😅
HavvaSonmez03 Mucizex hani keşke bende desem şu hapı kullanıyom geçmedi diye ama doktorum hap yazmıyo 3 ay olunca geçer demişti yok, siz şanslısınız 😕
1Ada1 HavvaSonmez03 evet her sabah o zaten kaçınılmazdı safradan geliyor o su acı acı🥴 gün içinde de kusuyordum. Aç kalmamaya çalışın açlık daha çok tetikliyor
svydaikalb HavvaSonmez03 yemeyince oluyor midem boş kalınca anında bulantı başlıyor bence sizin ondandır safra geliyor benden genelde
Beyzalina HavvaSonmez03 benimki geldi doğuma kadar 😄 kimsenin öyle olmasını istemem ya bi yandan sancı bi yandan kusma çok kötü oluyo