Hulyaturhan mbrracnr aynen bende aynı durumdayım ,geçen hafta kanamam başladı 31+5haftalıkken ,3 gün hastanede yattım halen kahverengi bi şekilde sürüyor.braxton hicks kasılmaları da eşlik ediyor ara ara. Allah hayırlısını versin hepimiz için.
Dilaram 1 bucuk hafta once kanamam oldux acile gittik , cok şükür hersey yolundaydı... ama hala leke halinde kahverengi devam ediyor ve benim cok moralim bozuluyor. Aksam migde ağrısıyla yine acildeydik kanamam hala biymedi diyince baktilar , kan yok gorulmuyo dediler ama her sabah olduğu gibi yine vardı 😔😔😔 Bu arada 15 haftalığim Ve ikimci hamileligim 9 yasi da kizim var ve ona hamileyken hic boyle bişey olmamıştı Cok üzülüyorum Allah hepimize yardımcı olsun tum bebeklerimizi korusun Inşallah
Kardelennnnnuygr Dilaram kahverengiden korkma dedi doktor o bazılarında doğuma kadar olurmuş ama kırmızı kan olunca hemen hastane
Sebnem55 Kardelennnnnuygr istirahat edip ilaçlarını kullanırsan geçer canim inş.benim 1.5 ay süren kanamam bile geçti ilaç ve istirahat sayesinde.hayırlısı...
Sezenay Kardelennnnnuygr 7. Haftada kese arkasinda görüldü ama herhangi bi kanama ya da lekelenme görmedim. Şükür 10+3olduk.
deletedmom6295 Kardelennnnnuygr rahmimde iki tane kanama alanım vardı ilk haftalarda. poliplerim olduğu için kanamaya sebep oldu. progestan ve proluton tedavisiyle 13. haftaya kadaar devam etti ve geçti çok şükür. çokça istirahat ettim. halen de ev işi yapmıylrum temizlik çamaşır asmak gibi.
Damia Kardelennnnnuygr siz konuyo açalı uzun zaman olmus ama belki benim gibi yeni anneler girip okuyordur onlara umut olsun diye yazmak istedim. Gebeliğimi öğrendiğimde bebeğim 4 haftalıktı ve kanama alanım okadar coktu ki drum haftada bir iğne ve Günde 3 kere progestan fitil Verdi dısarıya akan kanamam yoktu ama rahim içinde her hafta yenilenerek çoğalan kanamam vardı. 2 hafta Boyunca ilacımı ve iğnemi hep aynı saatte yapmaya özen gösterim ve ec dısında hiç ayağa kalkmadım bugün 8+4 haftalıgız ve şükür kanama alanım tamamen yok olmuş arkadaslar allah inşallah herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 🙏🏽
Fatoooooommm Damia benim De şimdilik aktif bi kanamam yok ama rahimde kanama alanı görünüyor doktorum iğne ilaç falan vermedi bebeğin kalp atışını duyduktan sonra vermek istediğini söyledi ? Size kalp atışını duymadan vermiş öyle mi ?
81anne Sebnem55 hep yattınızmı kanamanız oldugu için peki benimde alanım var ve sürekli kanamam oluyor😣