Melayke- minigiminannesi03 evet ya birkaç kişiden duymuştum onu. Genel olarak bulaşık elle kaşıyınca orda leke kalırmış. Biri dut için aynısını söylemişti
minigiminannesi03 Melayke- o yuzden diyorum belki boyadan kimyasal olduğu belki iz olur belki başka bisey olur diye benimde dip boyam geldi ama yaptiramiyorum
Lilya_pn Melayke- Hiç birsey olmuyor. Herkes boyatıyor. Ben iki hafta sonra boyatacağım doguma yakın. 2 ay da bir boyatıyorum ve açıcı kullanılıyor. Gayette sağlıklıyız. Ve gebeliği boyunca saçını boyatan arkadaşlarım var herhangi bir sorun yaşamadıklar.
Nurrss3434 Oznur077 merhaba bende 36.haftadayım hep boya yaptırdım 3.aydan beri ama açma işlemi yapılıyordu daha önceden simdi yaptırsam problem olur mu sizce sizde bi sıkıntı oldu mu
Missmiyuki Melayke- rossmande gratiste organik saç boyaları var kokusuz mis gibi onları kullanabilirsin. Zaten normalde de bence diğer saç boyalarını kullanmamak lazım ciğer yakan kokuları var. Kınayı asla tavsiye etmem saçtan çıkmıyor senelerce ve başka renk istersen tutmuyor
Nehir__ce Melayke- Doktorunuza sorun benim doktorum 4. Aydan itibaren boyayabilirsin demişti ama çok şükür bende beyaz yok o yüzden boyamadım doğuma yakın düşünüyorum
Tugceakts67 Melayke- canım benimde genetik saçlarım beyaz ön tarafı sadece ben doktoruma danıştım boyatabilirsin dedi 4 aylıktı boyattım bitkisel boya kullanın havadar bir yerde yapın dedi doktorum kuaförüme özel bitkisel boya getirttim boyattım zaten koku fln hiç yoktu şuan 34+4 haftalığım 2. Kez boyattım Eylül sonu doğumum var Eylül’ün ortasında yine boyatcam fotoğraf çekimi yaptircam mecbur boyatcam
Meowmeow Tugceakts67 Ben de öyle düşünüyorum. 2 kere boyattım şimdiye kadar 27 olduk. 10 hafta daha bekler yine boyatırım çünkü ben de fotograf çekimi yaptırıcam. Beyazlar aradan parlıyor, rahatsızlık verici
Melayke- Tugceakts67 doktorum boyat gitsin dedi boyattım bitkisel boya kullandık tabi beyazlarım kapanmadı da rengini kırdı sarımsı oldu zaten saçlarımın uçları sarıydı iyi yine eskisine göre. Şu an 19. Haftadayım 3 ay daha idare eder beni çekimlerde doğuma yakın 1 2 daha boyatırım toplamda 3 olur sizinki gibi
Meowmeow Ben de o haftalarda boyatmıştım. Şimdi bi 10 hafta geçti tekrar boyadım. Amonyaksız boyayla gelişigüzel sırf beyaz görüntüsü gitsin diye boyuyorum. Öyle 1 saat filan tutmuyorum, 20dk 25dk yeterli oluyor
Tugceakts67 Meowmeow ah ah bizi biz anlarız genetik beyazı olanlar 18 yaşında çıktı benim yoksa hayatta saçıma boya vurmazdim doğal halini çok seviyordum ama olmadı nasip boyat zaten büyümüş bebiş birşey olmaz yok leke yok süte karışır vs bunlar baltil inanç ya ben öyle sakınan bir tip olmadım hiç Allah’a şükür hiç bir sorunumuz yok şunu yeme bunu yeme elleme bunlar saçma geliyor canım ne isterse yiyorum çok fazla takmamak lazım yoksa deli olur insan 9 ay boyunca 🙈
Meowmeow Tugceakts67 kesinlikle öyle. Malesef benim de baya erkenden beyazlarım çıktı. Ben de inanmıyorum, yok süte karışır yok böyle şöyle. Kendi psikolojim de bebişim için çok önemli. Ben nasıl mutluysam öyle olmalı.
Tugceakts67 Melayke- aynen en mantıklısı benimde saçlarım ombreliydi hamile olduğumu öğrenince mecburen kendi saç rengime boyattım düz renk koyu renk olarak daha fazla süre gitti boya dibi kendi renginden çıktığı için sadece beyazlar çok göze batınca boyatiyorum her ay boya derdim olmadı şükür
Melayke- Tugceakts67 bitkisel boya mı yaptırdın canım aynı düşüncedeydik kuaförle kendi rengimize dönelim diye sarıları kapatalım uçları kalsın dedik. Bitkisel koyu kumral girdik boya asla tutmuyor kimyasal boya gibi rengini vermiyor. Elçin sangu kızılı şu an 🤣🤣
Tugceakts67 Melayke- benim ki bitkiseldi özel sipariş verdi kuaförüm tanıdık benim tuttu koyu renk seçtim koyu kahve rengi hatta ilk siyah gibi oldu bir iki yıkamaya biraz daha açıldı