Suhus000 suyum açıldı benim sonradan hastaneye yattım enfeksiyon kaptim ve doğum başladı zaten doktorlar sana karindan sıvı almanın risklerini de anlatıyor. Seni korkutmak gibi bir amacım yok yanlış anlama sadece söylüyorum. 🤗
Taramada risk
Aynen dusukle bıle sonuclanıyormus
Gurbetaykul benimde ikilim riskli çıkmıştı. Böyle bi durumda insan acaba mı diyerek bekleyemiyor malesef. Ben genoks lab da nifty testi yaptırmıştım. Doğruluk oranı %99.7. Eğer maddi olarak durumun varsa amniyosentez değilde bu testi yaptırmanı öneririm. 1500 tl ye yaptırmıştım ben. Sadece kan alınarak yapılıyor.
SemraSnmezTuru detaylıya da girdim bi sorun çıkmadı ama bilemiyorum :/
Cansugomur evet riskini de söylediler bebeğin kalbinin durma ihtimali de varmış ama saçma olan ikilide çıktı sadece risk
sulfat bende istemedim zaten ama doktor ısrarla aldır dedi sonuçta taramanın birinde çıkmış risk diyor. Detaylı da çıkmadı ama bişey.
meldan inşaallah bende dua ediyorum sadece. Sıvı aldırma taraftarı değilim bende
Cansugomur yaa doktorların da bunu bile bile aldırmalıısn demesi saçma. Bende aldırmak istemiyorum
Gurbetaykul doğruluk payı yok o testlerin ikili testte risk cikipta sağlıklı dogan binlerce bebek var ☺️
Cansugomur inşallah çok dua ediyorum. Kafamızı karıştırıyorlar ancak :/
Gurbetaykul ben internette araştırdığım da bazen detaylı usg de bile belli olmadığını gördüm. O yüzden nifty yaptırma kararı almıştım. Bence sizin bebeğinizde sağlıklı ama ben ne söylersem söyleyeyim içinizin rahatlamayacağı kesin. Zor bi süreç. Hayırlısı olsun.
Gurbetaykul canım benimde bu gebeliğimde risk çıktı dr um sıvı aldırmayı önermedi mikrop bulaşabilir iltihap kapabilir dedi bizde kan verdik ve amerikaya yolladık 2 haftada sonuç geldi temizmiş çok şüküremin olmuş olduk tabi biraz pahalı ama olsun içim rahat en azından
Seher1809 çok sevindim temiz çıkmasına sıvı aldırma taraftarı değilim zaten doğumda belli olur bizimki de inşaallah
SemraSnmezTuru tam rahatlamıştı ki başka bi doktor ikilide risk çıktıysa o risk devam ediyordur dedi ona canım sıkıldı.