denizdalgasi1 Ferise34 evde olmadığım için odanın resmini çekemedim gebelik için test verdim dışarıda onu bekliyorum telaşlı bir şekilde 😬😂 dolaplarımın hepsini kendim yaptırttım hiçbir yerde bulmadım çünkü duvalarımızda koyduğum resimde sarı olan yerler yeşil dolaplarla aynı ton geri kalan her şey aynı bütün her şeyi pinterestten çaldım 😂😂 bu oda için o kadar çok uğraştım ki bütün hamileliğim boyunca uğraştım diyebilirim cinsiyet belli olmadan başlamıştım zaten yapmaya renklerde o yüzden pembe veya mavi değil hoşlanmıyorum öyle şeylerden cinsiyet kız olduğunu öğrenince de yaptırmaya devam ettim zaten kızım doğduğunda odamız neredeyse yeni bitmişti diyebilirim 😂 9 aya yakın uğraştım
Kurabiyemm denizdalgasi1 merhaba bayıldım odanıza içinde sağlıkla büyüsün ♥️ Ben de 30. Haftama girdim ve hala aklımdaki odayı yapamadım. Acaba toplu halde fotoğraf eklemeniz mümkün mü fikir açısından?
Maden Defne_m merhaba üstte ki resim sizin aldiklariniz mi duvarda defne yazılı süs var onu nerden aldınız acaba.
Defne_m Maden instagramda bir sayfadan yaptırdım https://instagram.com/bobo.kidsroom?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Maden Defne_m Benim kızımın adı da defne olcak inşallah hoşuma gitti ben kendim yapicam da siz ne kadar fiyata aldınız acaba ogrenebilirmiyim. Bende siizn gibi sadece beşik alicam ve gardolobimzn bir bölümünü kizimiza ayırdık bir yaşına yaklaşık oda yapicam kızınizin ismi de defne olunca benimle aynı olan birini görünce sasrdm.😊😊
Nillyky Üstteki oda ilk oğlumun, Montessori yatak çok rahat oluyor ☺️ Bu da doğacak bebeğim için hazırlamaya başladığım oda 👶🏼
Defne_m Maden 🥰 hayırla gelsinler inşallah kuzucuklar. 260 TL ye yaptırdım ama el beceriniz varsa kendiniz de gayet yapabilirsiniz anlamlı olur el emeği ☺️ 
izobellaaa-_- Helinozan valla ben görsel olarak aldım içimde kalmasın bebek odası gibi olsun diye zaten kaç sene kullanırım ki sonra genç odası olur zaten ama mdf yazıyor
izobellaaa-_- Erdemberna Setay Montessori Çocuk Odası, Dolce Montessori Bebek Odası Takımı (Beşik + Dolap) https://www.hepsiburada.com/setay-montessori-ocuk-odasi-dolce-montessori-bebek-odasi-takimi-beik--dolap-p-HBCV000004WD50?magaza=Setay+Mobilya1&url_src=ios-product-detail Ben 8.600 almıştım çıkmış :/
Semilk05 EmineDefneGokce ahh allahım ne kadar da güzle bi melekkkk maşallah 🧿 rabbim ömürlerini de kaderlerini de yüzü gibi güzel eylesin 🤭 benimde kızım olucak nasıl bişey olucak çok merak ediyorum 🌺
EmineDefneGokce Semilk05 Allah razı olsun kuzum. Öyle güzel olacak ki bak gör 🥰 dünya güzelleri ya allahım korusun onları. Bende 2. Kızıma gebeyim
sulesaniyar herkesherseyicokbiliyorzaten Garaj home ürünleri ama ben başaksehirden bayisinden aldım yine de kargo ile geldi aynı şey yani
toffeenut minisinannesiiiii çilek mocha serisi. Hem rengi hem de modelin genç odası versiyonu olması çekici geldi. Şifonyer olarak genç odası grubundan seçtik mesela, daha geniş bebek odasının şifonyerinden.
Elaeyl meri01 ay bayıldım çok güzel olmuş, peki kaç yaşında bu odada kalacak yani bebekken yanınıza ekstra beşik aldınız mı
Nsy meri01 alttaki duvar kağıdı tarzında çok aradım ama bulamadım🤷🏻♀️ internetten aldıysanız link alabilir miyim😊