toffeenut Haticeaydmr teşekkür ederiz. Online da çok dikkatimi çekmemişti ama mağazada görünce işte bu dedim😊
minikkurabiyelerinannesi EmineDefneGokce ya yanlış anlamazsanız eğer intagramda birini takip ediyorum da onun da kızının adı defne , benzettim de hem kızınızı hem odasını aynı kişimisiniz diye su an düşünüyorum 😻
herkesherseyicokbiliyorzaten sulesaniyar İnşeAllah kurulumunu hallederiz, nerden aldınız siz internetten mi?
huzurlubiran19 herkesherseyicokbiliyorzaten Bizimki bu odadan biz aldık yerleştirdik çok şükür gayet güzel bence 😇
herkesherseyicokbiliyorzaten huzurlubiran19 nerden almıştınız, ben mobilyasına güvenemediğim için özel yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı olmazsa. İler de de kullanılır çünkü Allah’ın izniyle:)
Defne_m  Biz şimdilik sadece beşik aldık iki komodin ve gardrobumun bir bölümünü bebeğimizin eşyaları çin ayırdım. Ortalama bir sene sonra oda yapmayı planlıyorum bu takımı almak istiyorum çok hoşuma gitmişti mağazada canlı gördük fiyat aldık ama sonra erken olduğuna karar verdik ☺️ 
Maden Defne_m merhaba üstte ki resim sizin aldiklariniz mi duvarda defne yazılı süs var onu nerden aldınız acaba.
balkizinbebegii Ben anne yanı park yatak aldım sadece o yüzden onu odaya çevirmek saçma olabilir ama dolap almayı düşünüyorum mecburen ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Banuclk izobellaaa-_- İstanbul’da yaşıyorsanız eğer eskidji diye bi mağaza var haramidere ve avcılarda yol üzerinde bu takım iÇin oraya bakın fiyatlar orda daha Farklı tek bi yere sormayın
Helinozan izobellaaa-_- bende bu modeli Beğendim ama gereksiz diyorlar kullanışlı degil diyorlar kararsiz kaldm
izobellaaa-_- Helinozan valla ben görsel olarak aldım içimde kalmasın bebek odası gibi olsun diye zaten kaç sene kullanırım ki sonra genç odası olur zaten ama mdf yazıyor
sulesaniyar herkesherseyicokbiliyorzaten Garaj home ürünleri ama ben başaksehirden bayisinden aldım yine de kargo ile geldi aynı şey yani