Htccprz Anonymousmom bir de hem muayene hem detaylı ultrason ücreti mi alıyorlar.ben ilaç hocaya gidiyorum detaylıyi özgür hoca yapacak diimi
Htccprz Anonymousmom yani şunu demek istiyorum detaylı ücreti 2500 diyelim bu komple muayenenin ücreti dimi ekstra bsy ödeniyor mu
Htccprz Anonymousmom bir de ikili tarama testinde ultrason ölçümunu ilaç hoca mi özgür hoca mı yapıyor.epey soru soruyorum size k.bakmayin ama 🙈
Anonymousmom Htccprz Önemli değil canım ikili taramayı Özgür Bey yaptı cinsiyeti dee o zaman erkenden öğrendik :)
Nuray08 Bende dün yaptirdim sonamarda yaklaşık 40 dkka sürdü herseyini inceledi 600 tl ödedim gayet memnun kaldım
Htccprz Anonymousmom yaa kaçıncı haftada yaptırdınız 2li taramayi 😊 bir de onu ne kadara yaptirmiştiniz kan tahlilini falan hatırlıyor musunuz
Anonymousmom Htccprz 12 ve 13 hafta arası yapılıyor kan verdim bio tıp da 250 tl gibi ücreti vardı artmadıysa.
Gozzy Anonymousmom ben Özgür hocaya takipliyim, aşırı seviyorum kendisini başkaları da sevince mutlu oluyorum ondan sordum 😂😂
ilknurrruzn Beyzaserin Ben Doruğa gidiyorum ankara yolundaki detaylı ultrason fiyatı 420₺ di en son normal muayene ise 240₺ di.
ilknurrruzn Beyzaserin Evet Dr. Elif Şahin e gidiyorum takipli hastayım ama indirimli değil sabit ücret tabi şuan ne kadar oldu bilmiyorum en son temmuz ayının ilk haftası böyleydi
ilknurrruzn Beyzaserin Sadece takipli hasta olduğum için doğum ücreti sabit kalıyor 4.100₺ de anlaşılmıştı.
Htccprz Gozzy Merhaba Özgür hocaya hamileliginizin başından itibaren mi gidiyorsunuz.2li tarama testi yaptırdınız mi biraz detay verebilir misiniz bu konuda rica etsem.uzun mu sürüyor kontrol,bir de ücretini hatirliyor musunuz