Gny18 gbdl2023 maalesef ikili fiyatını bilmiyorum canım. Şuan 31 haftalık gebeyim 20 ci haftamda yaptırdım. Ama ben 9 eylül takipli olduğum için 100 TL ödedim yanılmıyorsam 14 cü haftadan sonra dışardan hasta kabul etmiyorlar. Siz yine de bi araştırın.
EsraBulut Selinayy67 Ben cdyi hiç denemedim doktoruma da daha gitmedim bu hafta gideceğim sonuçları göstermeye bi deneyeyim doktorunuz denediği zaman açabildi mi ?
Merve201119 gizemakay ben iki ayrı yerde yaptırdım yavuz erata da yaptırdım 1300 tlydi birde sebahattin altinyurt 750 TL ye burda bir arkadaşta yaptırmış ondan 700 almışlar benden 750 aldılar ama neyse ikisindende çok memnun kaldım ikiside profesör ve hoca
Selinayy67 Merve201119 benden 650 TL aldi ama nakitte öyle kartla 750 TL dediler herşeyine ince ayrıntıyla baktı ama 15 20 dakika anca sürdü
Gny18 limoncicegimFO kalmaz mıyım. Uzm dr Ezgi Bilicen hanım var her detayına kadar söyledi sağ olsun çok ilgili bir doktor.
Meresss gizemakay cenk gezer de yaptırdım bugun ikizlerim için 1800 tlydi gayet memnunum güzel ilgilenildi tek bebe 1000 tl sanırım
Dkahraman Buca kadın doğum da yaptırdım ben özelde yaptırmadım detaylı fiyatları çok uçuk o parayla bebişine bir şeyler alırsın
EsraBulut Srdm merhaba siz torbalı Tınaztepe mi gidiyorsunuz ? Gidiyorsanız doktorunuz kim memnun musunuz ve muane ücreti ve ne kadar ?
BesimeSarikaya EsraBulut ben de gönenç hanıma gidiyorum ilk günden beri çok çok memnunum Instagram ve YouTube hesaplari da var gönenç uçuran aksu diye yazarsanız çıkar muayene ücreti iki ay önce 250 tl oldu ondan önce 165 TL idi
EsraBulut Srdm merhaba siz torbalı Tınaztepe mi gidiyorsunuz ? Gidiyorsanız doktorunuz kim memnun musunuz ve muane ücreti ve ne kadar ?
Srdm EsraBulut evet tınaztepeye gidiyorum Gönenç hanıma muayene oluyorum memnunum muayene ücreti 250 lira
limoncicegimFO Edaymn memnun kaldınız mı aceba doktorum bana da o doktoru önerdi bir de ücreti ne kadardı cnm
Sevdeeeyilmazz limoncicegimFO ben yeni randevu aldım yeşim hanımdan 1.100 tl ücreti. Siz izmirde kadın doğuma hangi doktora gidiyorsunuz
Edaymn limoncicegimFO Çok memnun kaldık biz çok açıklayıcı sakin bir doktordu 2,5 saat ilgilendi bebek göstermediği için🙈 850 tl idi en son Mayıs ayında yaptırmıştık biz