gizemakay Hangi hastane ve hangi doktorda detaylı ultrason yaptırdınız ? Özelse ne kadara yaptırdınız?
Su4835 gizemakay Özel can hastanesi perinatoloji doktoru yaptı dün gittim daha detaylıya 1.100 TL ödedik
BesimeSarikaya Srdm bende orda yaptırdım aynı fiyata memnun kaldım ordan zaten hamileliğin başından beri oraya gidiyorum doktorum da orda inşallah doğumu da orda yapicam
limoncicegimFO Su4835 güzel miydi canm memnun kaldın mı ilgililer miydi peki 2 hafta sonra benim de detaylı yaptırmam gerekiyor nerede yaptırsam bilmiyorum
Su4835 limoncicegimFO memnun kaldım ama doktorum orda aynı hastanede o yönlendirdi.bazen dışardan geldiğinde daha farklı fiyatlar olabiliyor kendi doktorunuzun önerdiği birine yaptırmak daha mantıklı tabi siz bilirsiniz.dr iyiydi zaten bi tane peritanoloji uzmanı hastanede.her şeyi tek tek açıkladı ve bilgi verdi kafamızda soru işareti kalmadı nazik biriydi.
dsezen Prof. Dr. Fuat Akercan’a yaptırdım, sanıyorum 850ydi. Alsancak’ta Muayehanesi. Ben memnun kaldım her organı tek tek açıkladı, her parmağı tek tek saydı ve gösterdi. Gerçekten sabırla ince ayrıntısına kadar bilgilendirme yapıyor
NilayBurak Bayraklıda Kendi Polikinliği Dr. Ali Karage 450 Liraya Yaptırdım Çok İyi Doktor Bi Kaç Arkadaşımda Oraya Gitti Gayet Memnun Kaldık 🙂
Gizemozge92 NilayBurak bende ona gittim bende memnun kaldım cok uzun baktı adam bide kalpte bi damarı goremedi gıt yarım saat sonra gel dedi bidaha baktı gordu oyle verdı rapor hemde sadece 400 tl. Bunlar ne boyle allah askına 1000 lira az para mı
EsraBulut Srdm merhaba siz torbalı Tınaztepe mi gidiyorsunuz ? Gidiyorsanız doktorunuz kim memnun musunuz ve muane ücreti ve ne kadar ?
EsraBulut Srdm merhaba siz torbalı Tınaztepe mi gidiyorsunuz ? Gidiyorsanız doktorunuz kim memnun musunuz ve muane ücreti ve ne kadar ?
Gny18 gbdl2023 maalesef ikili fiyatını bilmiyorum canım. Şuan 31 haftalık gebeyim 20 ci haftamda yaptırdım. Ama ben 9 eylül takipli olduğum için 100 TL ödedim yanılmıyorsam 14 cü haftadan sonra dışardan hasta kabul etmiyorlar. Siz yine de bi araştırın.