Sahranr 123merveemir doktor soyledi hepside normal diyince hiç uzunluğuna takilmadim sonra arastirincada banada biraz fazla geldi 28 haftaya göre eşimde bende uzunuz kısa yok ailede ama bilemiyorum artık doğunca görcez🙈
nilsmomy Sahranr Fl 54 değildir o Fl 5.4 olur onuda 7 ile çarpınca 37-38 cm bebeğiniz yanlış anlamışsınız:) böyle hesaplanıyor:)
Sahranr nilsmomy valla öyle soylendi doktorum nasıl yanlışım olabilir videoyuya bile aldik yanlış olmasın diye sesini tekrar dinlemek için hatta ultrason kagidinda bile aynı şekilde yazıyor korkutmayin beni şimdi endişelenmeye başladım gerçekten
nilsmomy Sahranr canım endişelenme üstte sana doğru hesaplanisini yazdim siz yanlış hesaplamışsınız sadece o yüzden öyle sanmışsınız ayrica haftasina gore dogru hesaplayinca boyuda cok guzel cikiyor :)
nilsmomy Sahranr Fl 54 yazıyor ya o Fl 5.4 demek onu 7 ile çarpıyorsun buda 37-38 cm ediyor yani bebeğinizin doğru boyu bu, sizin dediğiniz gibi olsa asil bir sorun olurdu bence iciniz rahat etsin aksine
Merve201119 Sahranr kız 28 haftalik bebek 54 cm olurmu siz yanlış hesaplamissiniz🥰🥰ozaman bu bebenin 39 40 haftada70 cm filan doğması gerekir sağlıklı olsunda varsın yanlış hesaplanilsin🙏💖
nilsmomy Sahranr yok kiz valla bu haftada 54 olsa o zaman kopsun ödün o normal olmayan çünkü bebişinizin boyu çok iyi yoksa 😅
Sahranr nilsmomy doktordan ağzından 54 geçirince bizde yanlış anladik ozaman demekki carpilmasi gerekiyormus teşekkür ederim 🤗
Tospikannesiiiii Sahranr 28 de 54 cm ise dogana kadar 64 70 olur herhalde bence boyda Bi yanlışlık var canım 😊
minigimherseyim yagmurrrra her hafta doktora mı gidiyorsunuz merak ettim ben ayda bir gidiyorum genelde☺️
Tospikannesiiiii minigimherseyim ben normalde ayda 1 gittim de 27 den sonra rapor yazdırdım 10 günde 1 gitmek zorunda kaldım 😊
yagmurrrra minigimherseyim bende ayda bir gidiyorum ama özel takipli olduğum için 10 gün ücretsiz hakkım var çocukda 2 aydır yüzünühiç göstermedi o yüzden 9. Gün bidaha gidelim belki gösterir dedik ama yok yine hüsran🤦🏻♀️ Sırtını dönüyor her ultrasonda