Hasretaytemur Sinemkaan 23. Hafta da 642 gram dedi boyunu hatırlamıyorum erkek bebek şu an 25+1 deyiz
Sahranr Sinemkaan 28+5 dün gittim 1300 Gr günüyle uyumlu dedi doktor ama bana az geldi gbi bilemedim boyuda54 cm
minigimherseyim yagmurrrra her hafta doktora mı gidiyorsunuz merak ettim ben ayda bir gidiyorum genelde☺️
123merveemir Sahranr 54 cm boysa maşallah. Benim oğlum 39.haftada doğdu 51 cm di düşün ben uzunum baba uzun🙂
Tospikannesiiiii Sahranr 28 de 54 cm ise dogana kadar 64 70 olur herhalde bence boyda Bi yanlışlık var canım 😊
Zuleyhaoksz Sahranr 54 cm bu ay için biraz fazla değil mi bebekler genelde doğduğunda o boylarda oluyor şaşırdım
Sahranr Zuleyhaoksz yalan soylemiyorum öyle söylendi ultrason kagidindada öyle yazıyor resim atmayi bilseydim atardım hatta eşimde uzun bende uzunum bu arada
16esranur yagmurrrra bnm kızım da uzun doktor öyle söyledi 🤭🤭 gebelik haftamız ilerden gidiyor seninde öyle mi
Sahranr 123merveemir doktor soyledi hepside normal diyince hiç uzunluğuna takilmadim sonra arastirincada banada biraz fazla geldi 28 haftaya göre eşimde bende uzunuz kısa yok ailede ama bilemiyorum artık doğunca görcez🙈