Buseduru Kızlar 3 senelik evliyim ve gebelik oluşmadı hiç bende kaynanamlar hep laf söylüyo bana adetime 4 gün var kasıklarımda çok şiddetli agrı var erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif sizce var mıdır yardım edin bana
Mrlbrk Buseduru Pozitifse yanilma payi cok dusuk canim.yarin hemen git kan ver kesinlestir.Şimdiden hayirli olsun 😊
Deletedmom2224 Buseduru ikinci çizgi silik bile çıktıysa gebelik kesinlikle vardır hadi hayırlı olsun inşallah 😍
Deletedmom831 Buseduru canım hayır yanılma payı yok canım bende daha gecen yaptım 5 haftalık hamileyim suan 😘
Gul_hamad Buseduru hic kimseye soylemeden test yaptirsan? Sonra emin oldugunda soylesen bence daha iyi. Insallah hamilesinder😘
Mrlbrk Buseduru Once kan testi yaptir canim ondan sonra soyle onlara. Ne hakla laf ediyolarsa zaten 😤
mucizemizibekliyoruzz Buseduru kayınvalideniz size neden laf söylüyor acaba? Çift çizgi olduysa birden fazla test yaptıysanız muhtemelen sonuç doğrudur ama mutlaka kan verin yanılma payı olabilir
Buseduru Gul_hamad canım bizim burası küçük yer herkes herkesi tanıyo burda kayınvalidemi herkes tanıyo ben demesem o gene duyar
Es5ra Sen gene de ümitlenme sonra üzülürsün.kan testi yaptır en yakın zamanda.arkadaşımın 8 gün geçti adetinden, olmadı.test yaptı silik çıktı 2.çizgi kan verdi kanda çıkmadı.baya hayal kırıklığı yaşadı kan vermeye gideceği gün yeniden test yaptı o da silik çıktı 2.çizgi. silik diyerek ümitlenmemek gerekiyor.
AysegulAloluAcikgoz Buseduru En net sonucu kan testi yaptirip ogrenebilirsin ve degerin duzenli birsekilde yukselmesi lazim canim. Insallah hamilesindir rabbim gönlune gore versin Sonuc kesinlesmeden soyleme kimseye istersen daha iyi olur.
Nazliozr Buseduru küçük yerde zor oluyo böyle şeyler heleki eşinin ailesi tanıdık biri ise ve eşinin amcası aile hekiminiz ise 🤨