Izraka onzman okuyun elbettekı yeme ıcme vs cok ıyı okey . Ama ben kanamayla acıle gıttım dort gun hıc bırınde benı yatırmadılar ve bana gıt suyun gelınce gıt dedıler 41. Haftaya gırıuorum ve bebegın saglıgından endıse ettıgımı soluyorum baska devletede gıttıgımde ordan takıplı oldugum ıcın malesef gerı cevrıldım oraya gıtmemı soledıler el mahkum yıne dondum ankra sehır hastanesıne.ya ntsye baglıyorlar sonra kayıyor nstem dıyroum bakarmısınız yok ben duzeltıyorum nstmı . En son gıttım polıklınıge benı yatırın kanamam cok dıyorum en son altdan muayne ettıler uc cm acıklık bırde senı yatırıcaz yukarda naz yapma cıkcam cıkcam sorun cıkarma dıyorlar sne ıstıyorsun dıye senı yatıyorum dıyor doktor yoksa yatırmıyocak nalet acıl hıc ılgılenmedı yuru gel acılman olsun dıye dıye anam agladı .yatıs yaptım 8 cö acılma bagıra bagıra sancımla hastaneyı ınlettım ebeden baska kımse gelmedı bebek daha gelmıyor dıye en son meger bebek kakasını yemıs ve benım tansıyon 18ler de tıtrıyorum sabah bır uzman dolasan geldı hemen sezeryan dedı sezeryana gıttık cıkdık sukur dedım megerse enfeksıyon kapmısım hastaneden taburcunolır olmaz karnım davul gıbı sıstı su odem topladı dikişlerim tekrar acıldı suyu hergun bastıra bastıra bosalttılar ıkı hafta tekrar operasyona gırdım amelıyat oldum en son cıkısda hakkınızı helal edın oluyor bazen bole seyler dedıler bana .