AysegulNazli Ankara Şehir hastanesinde sezeryan doğum yapan var mı ? Doğumuma az kaldı bir kaç sorum var
zeyel_sena Izraka benim de doğum çok yaklaştı 39+4 olduk. Doğum şekliniz-anestezi nasıl oldu, sizin tercihlerinize bakıldı mı :)
AysegulNazli Izraka hayırlı olsun öncelikle sağlıkla büyütün inşallah :) dikişleriniz estetik mi oldu ve karnınıza kum torbası koydular mı ?
Izraka zeyel_sena spinal oldu doktorum Yeliz çolakoğlu aşırı pozitif bir ekiple doğum gerçekleştirdik servise çıktığımda oda çift kişilikti ama sorun değil oda arkadaşımıda çok sevdim servis ekibide harikaydı bence
fulyaablaoluyor Izraka aa ben de genelde kontrollerimi yeliz hocaya almaya calisiyorum insallah kendisi girer benimde dogumu ma ayy cok sevindim valla ben baska dr.lar giriyor sanmistim
AysegulNazli Izraka sondayı uyuşturduktan sonra mı takıyorlar peki ? Kusura bakmayın yeni bebişinizle sizi rahatsız ediyorum ama bende 34 haftalık oldum korkmaya başladım :)
Hllkrkrt Bende eylülün ilk haftasına sezeryan tarihi vericekler belden aşağınız mı uyusuktu sadece yani benim ilk doğumum farklı bi hastanede oldu epidural olmuştum belden aşağımdı ama şehir hastanesinde nasıl bilmiyorum
Izraka Hllkrkrt bir problem yoksa spinal belden aşağısı oluyor kolay geçiyor sakin olun insanlar gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorlar
Izraka fulyaablaoluyor ameliyat günüyse evet kendisi giriyor. Konusun isterseniz size nasıl denk getirebilirim hocam diye . İnşallah gönlünüzdeki olur