ccikizbebek 13haftalik olduk hala Cinsiyet söylemeyen doktorum var sizde böyle oldu mu ?? Ve bacak arası boş gördüm kıza benzzettim sizde böyle oldumu
lunam ccikizbebek o haftalarda net belli olmayabilir. Bana da 15.haftada aynısını demişti doktorum, detaylıya kadar yine de bekledim emin olmak için.
Merveclnk ccikizbebek benim doktorum 12 haftada bacak arası boş dedi bugün 13+4 yine kıza benziyor yüksek ihtimal kız dedi. Ama 16 da net belli olur dedi kız diye düşünüyorum güveniyorum doktoruma çünkü uzman bir doktor işinde ☺️
Azra41 ccikizbebek izmitteki doktorum da demedi bana istdaki doktorum 13+6 da kız dedi izmitteki doktorumda 15+4 TE kız olduğunu soyledi 21+6 da da detaylıda onaylandi 🥰
Asli2023 ccikizbebek 11+6haftalik iken gitmiştim göstermedi.. 5hafta sonra tekrar gidecez hem detaylı için hem cinsiyet için
ccikizbebek Merveclnk bir kızım var bunlar tek yumurta ikizi kıza benziyor yine eşim erkek istyrdu ama kısmet işte
ccikizbebek Merveclnk bende öyle diyorum ama erkekleri bilirsin erkek isterler canım çok sıkıyor bu konuda kız olursa bnden hiç ilgilenmez
La_Liberte ccikizbebek Hâlâ mı? 😅🙈 13. Hafta cinsiyet öğrenmek için çok erken bir hafta. 14 haftadan önce söylemeyen doktor ideal doktordur ☺️ Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏🏻 ♥️
Merveclnk ccikizbebek ya aşırı saçma düşünce erkek olunca ne oluyor ki yahu 2 cinsiyet var dünyada yani sanki seçebiliyoruz kısmet yani .
ccikizbebek Merveclnk keşke secsek ama secemiyoruz kızım var bitane bunlar da kız olursa benden bişey bekleme diyor