Nurella2 Teyzeleri yarın ikili teste gideceğiz burda 11+5 teydik inşallah yarın cinsiyetini söyler önceden bir tahmin alabilir miyiz sonkez 😊
16esranur Nurella2 İkili taramada cinsiyeti söylemiyorlar genelde detaylı ultrasonda kesin öğrenirsinz
inci_tanesi Nurella2 Bende erkek bebeğe benzettim bı tanidigin bebeğinin ultrason aynısı onun erkek tabi belli de olmaz ama hakkında hayırlısı
Deletedmom_12 Nurella2 serbest beta hcg 50 altiysa erkek uzeriyse kiz diyolar benim oglumde 25 cikmisti cogu kiside bu teoriyi dogruluyo belki ondan anlayabilirsin. Bide kalp atisi kac cikti
mimar_anne Haftada bana net erkek demişti kuzenimde aynı haftada kız demişti hala öyle ultrason iyi doktor tecrübeliyse söyler canım
Nurella2 girl_boy_annesi bir kızım var bu kismet olursa son çocuğum olacak o yüzden gönlümden geçen erkek yalan olmasın inşallah hayırlı ise doğru çıkar Rabbım iki meyveyi de tattirsin herkesw
girl_boy_annesi Nurella2 aynı görüntülere mi kız dedim 😱 şimdi bakınca kafa yapısı ve çenesi erkeği andırdı inşallah hayırlı sağlıklı olur🥰🤲🏼
Sinemakty Deletedmom_12 bunu bende duydum canım benim ilk çocuğum erkek 32ydi şimdi ikinci gebeliğim 65 çıktı 16+6da doktor kız dedi Cuma günü detaylıya gireceğim bakalım 🙏💕🌸
Nurella2 girl_boy_annesi  canım tekrar bakar mısın doktor birsey demedi sence ne cinsiyeti
Elifsntrk Nurella2 Hiç yapmadığım şeydir bu tahminler ama ilk çocuğumun duruş şekliyle aynı erkek gibi doğdu içime yine de Ümit vermek istemem 😊