Esce Polenbyrktr bende beden eğitimi öğretmeniyim ve okulum 1 saat uzaklıkta 7 haftalık hamileyim biraz tedirginim 😢
Polenbyrktr Esce merak etmeyin çevremde çok vardı hamile olup çalışan , gebeliğini öğrendiği gün işe giden falan Allah’ın izniyle geçiyor zaten tam ağırlaştığınız zaman doğum izniniz gelmiş oluyor
marnus Yasal olarak 21 saatten fazla derse girmeme hakkımız var ama idare bunu pek sallamıyor malesef. Okul açılınca ben de 27 haftalık olmuş olucam bari nöbetten kurtulurum inş diyorum
gstetik 1Lokumunannesi 24.haftada nobetten düşülüyor.24e kadar direneceğiz.Okulda yeterli ogretmen varsa ve idareciniz anlayışlıysa belki nobet yazmayabilirler.Benim daha once problemli bir gebeligim vardi ve mudurum nobet tutturmamıştı bana.
ZynpNhgl Zaman çok hızlı geçiyor 27. Haftaya kadar okula devam ettim. Hafta sonu kurslarımız da vardı. Sadece bir gün boş gunum vardı. Yorucu geçiyor fakat aktif olmanin evde kalmaktan daha iyi olduğunu yaz tatilinde daha iyi anladım. Kolaylıklar dilerim.
Rozmari haticenurrr düşük riskiniz varsa doktorunuz rapor verir yani vermesi gerekir bence riskiniz geçene kadar
haticenurrr Rozmari evet gidince sabit bir doktor secip görüsecegim cunku cocuklarla hoplayıp zıplıyoruz oyunlar oynuyoruz :)