Mabelto oykubrakpnar bekletmek istemedi nerdeyse 3 hafta gerilik var diye heralde acilma sanci vs hic biseyim yok ondan sanirim
oykubrakpnar Mabelto gerilik varsa son gününe kadar beklemek gerekmiyor mu anlayamıyorum kusura bakmayın
3prens71 Mabelto ıkıncı dogumumda tam aynı haftada bnde alındım cnm mecburen 2.700 dogmustu oglum haftasyla alakası vrmı blmıyorum ama kalbı hızlı atıyor dye 3 gun kuvezde kaldı
Sultankygsz Mabelto benım de 37+3 te 3 hafta önde gidiyor diye almak istiyor bana da belkı küvöze girer dedı birde sancım cıktı
Semra41 Mabelto bende 37+2 de sezaryen olcam gelısımı ⅔ hafta önde ve çatı darlığından dolayı doktorum 37 den önce gelırse 1 hafta küvezde kalır demişti suanda 35 haftalığım çok zorluyor ınsallah sabredebılır😊
Mabelto oykubrakpnar yok soyle diyolar genelde icerde büyümüyorsa beklemeye gerek yok disarda daha cabuk büyür toparlar diye bakiyolar
Cicili123 Mabelto evet ama dikkat ettim biraz yememe . Süt yoğurt kefir muz yumurta ceviz soda mutlaka gün içinde tükettim et de eklemeye çalıştım günlük yediklerime .
Semra41 Mabelto ınsallah gelmez ama son ıkı gündür kendını ıtıklıyor gibi baskı hıssedıyorum karnım bi toplanıyor hareketlenıyor