Mabelto Merhabalar 37 +3 ken zorunlu sezaryen olma ihtimalim var bebegimin karin cevresi gelisimi 2 bucuk hafta geriden geliyor ama bas cevresi ve kilosu haftasina yakin ,bu haftada dogan bebek kuvöze alinir mi ? Tecrubeli annelerimizin yorumunu bekliyorum🌸
Cicili123 Mabelto merhaba benim bebeğimin de karın çevresi iki hafta geriden geliyor neden sezaryen olmak zorundasınız ? Doktorum minyon olacağını söyledi . 37 inci haftadan sonra erken doğum olmuyor diye biliyorum bir problem olmazsa direkt yanınıza gelir bebeğiniz 🙏
Gulcanozzz Mabelto her bebeğin ihtimali var o biraz bebeğinize bağlı ama hafta olarak gayet iyi. Gelişimi de iyiyse sorun olmaz
oykubrakpnar Mabelto ben 2018de zoeunlu sezeryan oldum 37+3 de 2890 gr dogdu kızım. Küveze alınmadı niye alınsın ki aksi bişey olmazsa alınmaz
Dilekeslina Mabelto 37+5 te doğum yaptım bebeğimin karın çevresi 3 hafta gerideydi çok şükür bı sıkıntı çıkmadı
Mabelto Cicili123 perinataloga yonlendirdi o bakip dogum zamanina karar versin dedi ,icerde geriden gelmesindense disarda kisa surede buyumesi daha mantikli , 38 .haftayi da bekleyebiliriz duruma gore karar veririz dedi
Mabelto Gulcanozzz yok sagligi gayet yerinde sadece minyon zayif bebek olur dedi,umarim saglikli bi sekilde gelir miniğim
Cicili123 Mabelto kilo almıyor mu , kilo alıyor olması önemli dedi doktorum herhangi bi sıkıntı görmedi
Mabelto oykubrakpnar doktor alinabilir tarzi bisey dedi o ara da kafama takildi ,cok teşekkür ederim inşallah benim kizimda alinmaz kilo ve gunumuz ayni çünkü
Rumeysabas Mabelto 37+1 de karın çevresi geriliğinden bende acil sezeryana alındım 5 hafta geriden geliyordu üstelik solunumun da problem yoktu 2625 Gr doğdu küveze gerek kalmadı bebekler anne karnında kapalı bı kutu doğmadan bir şey diyemeyiz demişti doktorum inşallah sizin de gerek kalmaz
Mabelto oykubrakpnar bekletmek istemedi nerdeyse 3 hafta gerilik var diye heralde acilma sanci vs hic biseyim yok ondan sanirim
Gulfemsultan Mabelto şu doktorlar bebekleri rahat bırakmadı gitti😀 zayıf olsa suç şişman olsa suç. Tatlım bebişkon zayıf bir bebek olarak doğacak o kadar. Aynı şeyi bana yaptılar 37 haftada sezaryen oldum sapsağlamdı fakat zayıftı şimdi büyüdü maşallahı var. Şu an ssvd yapmaya hazırlanıyorum. Ben gibi pişman olma. Hoşçakal
Mabelto Gulfemsultan basta hep normal dogum planliydim dr gelisim geriligi devam ederse erkenden alabiliriz demisti sonra ben normal dogumdan korktum falan bugun kontrolde de perinatalog baksin ona gore bu hafta ici ya da en gec haftaya aliriz dedi