Hanımlar cinsiyet tahmini için çeşitli yöntemler var sizce doğru olan var mı ? 💁🏼 12sinde gidicem doktora ama merak ediyorum 👶🏻
Cinsiyet tahmini
Kese fasulye şeklinde ise erkek yuvarlak ise kız diyor ne kadar doğru bilmiyorum benim kese fasulye şeklinde biri erkek dedi biri kız sen düşün artık 20 haftaya kadar belli olmaz🤗
Selinismet valla hiç bir yöntemin doğru sonuç verdiğine inanmıyorum. Ayrıca tecrübeli bir doktor en geç 16. Haftanda cinsiyetini netleştirir canım yeterki bebişin pozisyonu uygun olsun 😊 Benim doktorum 13. Haftada %70 kız dedi 16. Haftada kesinleştirdi. Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 Azcık daha sabır ☺️
Alyansini bi ipe bağlayıp karnının üstünde sabit tut yuvarlak çizerse kız gidip gelirse erkek demişlerdi bana yuvarlak çizdi yüzük bebeğim kız belki tesadüftür 😄
Lilbaby biraz daha bekleyelim bakalım tüm kocakarı testlerinde erkek çıkıyor ama belirtilere bakılırsa kız çıkıyor 😊 Rabbim sağlıkla hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🙏🏻
Selinismet 18 hatta 20 hafta olmadan yapılan tahminleri çok da dikkate almayın
Selinismet sağa sola yatma olayı var ama ne kadar dogru bılmıyorum🤔 bide tabi hisler var ben ılkını erkek hıssedıyordum erkek cıktı suan koz hıssedıyorum bakalım ne cıkacak