Hanımlar cinsiyet tahmini için çeşitli yöntemler var sizce doğru olan var mı ? 💁🏼 12sinde gidicem doktora ama merak ediyorum 👶🏻
    Kese fasulye şeklinde ise erkek yuvarlak ise kız diyor ne kadar doğru bilmiyorum benim kese fasulye şeklinde biri erkek dedi biri kız sen düşün artık 20 haftaya kadar belli olmaz🤗
      Mnlya Onu diyorum ya canım 4 aylık olana kadar kesin olmaz kısaca🤗
      Selinismet valla hiç bir yöntemin doğru sonuç verdiğine inanmıyorum. Ayrıca tecrübeli bir doktor en geç 16. Haftanda cinsiyetini netleştirir canım yeterki bebişin pozisyonu uygun olsun 😊 Benim doktorum 13. Haftada %70 kız dedi 16. Haftada kesinleştirdi. Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 Azcık daha sabır ☺️
        Alyansini bi ipe bağlayıp karnının üstünde sabit tut yuvarlak çizerse kız gidip gelirse erkek demişlerdi bana yuvarlak çizdi yüzük bebeğim kız belki tesadüftür 😄
        Lilbaby biraz daha bekleyelim bakalım tüm kocakarı testlerinde erkek çıkıyor ama belirtilere bakılırsa kız çıkıyor 😊 Rabbim sağlıkla hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🙏🏻
        Selinismet sağa sola yatma olayı var ama ne kadar dogru bılmıyorum🤔 bide tabi hisler var ben ılkını erkek hıssedıyordum erkek cıktı suan koz hıssedıyorum bakalım ne cıkacak