DemirinAnnesiiii Hatice2323 toparlarsın canım Allah’ın izni ile kul sıkışmayınca Hızır a.s yetişmezmiş öle derler Allah yardım eder sen gönlünü ferah tut
uraz_ve_annesi- Hatice2323 ayy çok kötü olmuş Allah beterinden korusun. İnşallah sorunsuz geçer ilk doğumum tedirginim biraz
Hatice2323 uraz_ve_annesi- ayyy hiç kendini üzme doktor ne derse yap çok önemli doktor bence. Ben ilkinde cati muayenesi bile olmadım devlet hastanesi insani süründürüyor
Hatice2323 Dilayyyyy amin . Sol omuzda sinir zedelemesiydi sol kolunu hiç kullanamıyordu fizik tedavi aldık bayağı bi sonra düzeldi şükür ama kalıcı da olabilirdi. Rabbım kimseye vermesin
Hatice2323 Dilayyyyy sağol canim geçti çok şükür bunda öyle bisey yaşamamak adına sezeryan olacam galiba ama ozel hastanelerde zorunlu ve istege bağlı sezeryan alınca fiyat farkı bayağı oluyo ondan merak ettim acaba cati darlığı zorunlu müdür diye
Hatice2323 Dilayyyyy evet evet bayağı da fark var 6000 zorunlu 9 bin küsurda istege bağlı sezeryan fiyati gittiğim hastanede