Minaveannesi Deletedmom434 hemsirem durumlar kotu ayiptir soylemesi ben asiri derecede kotu ishal olmusum 4 gun oldu gecmiyor ishal disinda hic bi agri sizi kasilma yok bi tavsiye ver bana kurban oldugum
ElifKarata Eski Elif olsa hepinize tek tek yazıp sonsuz tesekkrler sunmak isterdi cok tesekkr ederim güzel dilek ve dualarınz için rabbm hepinize kazasız belasız hayrlı doğumlar nasip etsin insallh ☺️😘🙏🙏
kymkkymk2106 ElifKarata ahhh cnm gözün aydın tebrikler çok mutlu oldum senin ve bebeğinin adına sabırszlıkla bizde doğumu bekliorz darısı bize inş Allah analı babalı büyütsün insallah cnm bnm ❤️❤️🤗
aren6161 ElifKarata cooool cokkkk gozunaydın canm benmm vala meraktaydım bayaa bi cok sukur saglıkla almıssın kucagınaa🙏🏻😇 cok sevındımm darısı hepımızeeee
Necla06 ElifKarata Allah analı babalı büyütmek nasip Etsin canım ömrü güzel olsun sana da kolaylıklar diliyorum rabbim bize de nasip etsin sağlıkla sıhhatle doğum yapabilmeyi 🙏
Ayseayse5664 ElifKarata canım hadi gözün aydın Allah analı babalı bir ömür mutlu eylesin saglık sıhhat versin darısı başımıza inşallah
Eflin ElifKarata rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah cnm sen doğurdun sıra bende insallah
SedanurAydnAta ElifKarata gözün aydın canım 💗 bebeğin ultrason da ne kadar önde çıkıyordu? Bide doğumdan önce kilosuna en son ne dediler?