ElifKarata Merhaba güzel canımz annelerimiz 😘😘öncelikle etiketleme yapamadığım için cok üzgünüm cok annemz vardı Beril kuzum benim zamanımın heranını doldurdu. Sıradan bir Doğum hıkayesi olur diye düşünüyordum taki bizim afacan sürpriz yapana kadar .planlı sezaryen olucaktım kesinleşmişti . Salı günü randevum vardı Çarşamba sezaryene karar verdik evimizde merkeze 40 dk Allah işi ya merkezde kalalım dedik salı aksamı. Benm hiç bir belirtim yoktu ne Nisan ne sancı nede bebek kanaldaydı . Gece 3 te karın ağrısıyla tualete kalktım 5 dk da 1 giren sancılar tualetten çıkmama izin vermiyor du Anladm ki bizim kız gelicek eşimi uyandırdım içime doğdu sanki hemen doğucakmş gibi hissetm 4 te hastane ye vardık acilden girdik hemen nöbetçi doktorlar Çatı muayenesi yaptı 3 cm dediler 10 dk snra başka bir doktor açılman 5 cm oldu cok hızlı gelişiyor normal için çatın cok iyi dedi. Ama ben kendi doktoruma güveniyordum bebeğim iriydi acil seZaryen denildi ve doktorum yarım saate geldi Allah rağzı olsun. ondan . Spinal sezaryen için iğne vurdular belime hiç korkulacak birşey değil ameliyathane buz gibiydi Tir tir titriyordum . Normal Doğum sancısını çekiyordım biryandan rabbm normal Doğum yapan annelere kolaylık versin . 🙏🙏iğneyi vurulunca ayak parmaklarımdan göğüslerime kadar sıcacık oluverdim öyle güzl bir rahatlamaydı ki anlatamam. Ameliyat MAsasnda muhabbet ediyorduk hiç bir acı hissetmiyorsunuz zaten sadece minik dokunuşlar o kadar birde bebeği çıkarırken hafif bir ağrı . Sonra o an bir ağlama sesi benm meleğim doğdu o an öyle bir duygu ki gözlerim den yaşlar süzülüyor bebeğim yanağımda asistan doktorm fotoğrafımızı cekti .doktorumun ilk dediği şey sen bu çocuğu normal doğuramazdın😂🙏 4560 grammış kılosu . Sonra odama götürdüler beni uyusuk olduğum için hala ağrı hissetmiyordum . Kızımda 2 saat kadar küvezde kaldı.sonra oda ya getirdiler hemşireler yardımıyla hemen emzirdim evet sütüm geldi hemen ama tabiki doyacak kadar değildi sarılık için sürekli kan şekeri topuk kanına bakıldı doyamadığı için ilk gece sürekli ağladı.sabaha kadar hiç vaGeçmedim ağlayarak sızlayarak acı içinde emzirdim şakın vazgeçmeyin emzirmekten . Sonra 2. Gün normal çıktı sarılık yoktu smdi göğslerim ateş gibi yanıyor taş gibi oldu saat başı emzirip boşaltıyorum zaten birini emerken diğerinden de akıyor ve rahatlıyorsunuz acısada sızlasada vazgeçmeyin . Sezaryen Doğum ayağa kalkarken cok zor ve İnan’ın ki yürürken yatarken kalkarken canmdan can gidiyor . Ama herşey için değer hiç şikayet etmiyorm meleğimin yüzünü görünce hepsini unutuyorum . Öyle sevimliki . Size tavsiyem bebeğiniz uyuyorsa ve uyandıramıyorsanz topuklarını cimcirin burnunu sıkın gıdıklamaya çalışın ve göğüs ucunuzun kahverengi alanını komple vermeye çalışın . Rabbim yardmeder insallh hepinize iki Doğum seklide İnan’ın ki zor ama sonuç o kadar güzel ki 😘😘😘😘😘 öyle güzel kokuyor ki o koku bir ömre bedel . Happy kidste görüşürüz hayrlı geceler.
Ipek3427 ElifKarata Allah analı babalı büyütsün canım çok mutlu oldum senin adına ben daha bekliyorum yavrumu 🙏 Allah evlatlarımızı bize bağışlasın❤️❤️
Minaveannesi Deletedmom434 hemsirem durumlar kotu ayiptir soylemesi ben asiri derecede kotu ishal olmusum 4 gun oldu gecmiyor ishal disinda hic bi agri sizi kasilma yok bi tavsiye ver bana kurban oldugum
HticeAkan Canım hayırlı oldun allah uzun ömürler versin inşallah yavruna 🤗 baya nazlıymış sen prenses sürekli görüyordum bi türlü doğuramadı diyordum gözün aydın☺️☺️
Duyguuuu ElifKarata terfi ettin demek hayirli olsun canim. Allah anali babali büyütsün. Bir omur saglikli huzurlu olursunuz inşallah 😍
Samiye Cok gecmis olsun saglikla büyüt melegini insallah canimm... Doguramayanlar klübü bi ben kaldim. Insallah hayirlisiyla bende bi dogursammm du edinn... 40+5 😭😭
YagizAsyaMom ElifKarata ahhh ahhh. Ne güzel dir şimdi evladınls koyun koyuna olmak. Ocakta Sıra bizlerde. Dualarını eksik etme 😊 Güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah 🎀🙆♀️
DenizOcakLafc ElifKarata gözün aydın canım ,bende spinal sezaryen ile doğum yaptım dün . Allah bağışlasın kendine dikkat et 😍🙏
Ogze ElifKarata cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Bahti guzel olsun sagikli olsun insallah. 1 haftaya agrilar geciyor merak etme 😍
Dua ElifKarata hadi gözün aydıın Allah hayırlı ömür versin size bağışlasın hayırlısıyla darısı bizlere ☺️
deletedmom503 ElifKarata Cok sevindim canim senin adina hayirli olsun insallah saglikla buyut bebegini 🤗🤗
Nefesim74 ElifKarata ohh nihayet Allah anali babalı büyütsün gözünüz aydın bu gözler bu hikayeyide gördü sonunda 😂😂 artık hapy moom hamisleri olarak hepimiz gönül rahatlığıyla doğurabiliriz.