nilsmomy Rosea benimde aynı robottan var ve evet kalin haliyida süpürüyor cekim gücü çok güzel zaten derceeleri var standart güçlü yüksek gibi istediğinizi seçiyorsunuz ama stamdartta bile mis gibi yapiyor🫶🏻
Ummay_can Mrv135 bana da acıkcası ürün bozuk gibi geldi hiç uğraşmak istemedim kuzenim benimde aynı dediği icin ama o 2-3 senedir kullanıyor belkide ondan ben daha 3 kere anca kullandım 1 sene icinde
Rosea InsaneGirl sanırım pro 2 alacağım onun altı biraz sorunlu oluy9or diyorlar halı püsküllerine takılıyor mu ve kalın halıları süpürmekte zzorluk oluyor mu
Rosea InsaneGirl merhaba bu dediğiniz ürünü aldım bugün gelecek inşallah haritalama yaparken halıları kaldırıyim mi yoksa olduğu gibi mi yapsın
Evhamlianne92 Rosea Bende var canim bosuna oldugu yerde duruyor hatta satmayi falan dusunuyorum benim icin inanilmaz gereksiz oldu onun yerine dik supurge oneririm ondan daha cok memnunum
InsaneGirl Benım tabsan tüyü halılarım var onları süpürüyo rahat bı sekılde takılmadan ama yegenımın kesme halıları var püaküllü onlra takıldıgını soylemıstı normal halı puskulune takılmadı bendekı hıc