Oseb1234 Simy sanki kendimi okudum yazınızda 😂 2018 de kızım doğdu şimdi erkek bebek bekliyoruz 32 haftalık ☺️ Ama sen benden iyisin gene çamaşırları yıkamışsın ben onu da yapmadım 🤦♀️😂
yamacalimoms HavvaSonmez03 bilmiyorum belki de ondan olabilir ya😂 ama hazırladım kendimi ben kız olsa da bişey almicam diye çünkü oğluma aldığım herşey unisex şeylerdi o yüzden giydirebilirdim ama insan yine de özeniyor pembis pembis😂
yamacalimoms Ozgex Benimde öyle aşırı derecede hareketli ve inat bir oglusa sahibim 2 yaş sendromuna da girdik Allah yardımcımız olsun
yamacalimoms Leyla1938 inan gerçekten başta ağladım sebebi de oğluma haksızlık yaptığımi dusunmekti ama şöyle geniş çaplı düşününce dünyada onun en iyi arkadaşını doguruyorum kardeş hissi bambaşka bişey o yüzden çok mutluyum hem beraber buyucekler, benim oğlumda 26 Eylül doğumlu bu arada.2 yaş sendromu nasıl gidiyor😂
Leyla1938 yamacalimoms ay bende bende o kadar üzüldüm ki ilk. Hem oğluma haksızlık diye hem ikisine yetebilir miyim. Oglum İlk zamanlar çok kolik bebekti gözüm korkmuştu ikincide açıkçası 🙈 sonra sonra alıştım iyi oldu diyorum bir yandan ikisi de büyüsün çıksın. Çok ara vermeden ilk zamana dönmek psikolojik olarak beni yormaz belki diye düşünüyorum ama yinede iki bebekli hayat zor valla Allah yardım etsin bize. Bu aralar başladı bir sendromlar huyszuluklar yaramazlıklar valla yandık😁 bide uyanıyor gece 2 3 saat uyumayip geziyor odaları bu beni çok yoruyor birde hamilelik bir de uyutmaya çalış🙄 kaç haftalık sizin.
Nis yamacalimoms 2. Gebelik öyle oluyor tecrübeli oluyosun cocugada yansıtıyosun cocuk daha sakin yetisiypr bu yüzden ilk cocugum günahı olmaz diyolar
Nis minik_kusum benm dogumumda kızımla arasında tam 3.5 yas olacak gec kaldm diye düsünüyom ikiz gibi düsün
Adacan yamacalimoms bende 2020de doğurdum oğlumu herhafta doğurana kadar abartısız kontrole gidiyordum kafayı bebeyle bozmustum 😀 şimdi olması gerektiği gibi ayda 1 gidiyorum çokta iyiyiz 😀
Meray17 minik_kusum ayy ayniyiz sizinle. Bende çok yeni öğrendim hamileliğimi. Oğlum 8.ayini dolduruyor. Şoktan tüm gün ağladım😔 Rabbım layık görmüş nasıp etmiş ama inanın daha kese görmeye bile gidemedim😔
minik_kusum Meray17 Ben aglamayi kestim ama icim cok kotu… Sevinc yasiyamiyorum bile Ne zaman kabullenicez bu duruma?
maviskelebek06 Benim de oğlum 15 aylık 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim , zaten istiyordum oğlum biraz hareketli ama ne yapalım spor oluyor 🤣uyku problemi vs yok , o yüzden ikisi birlikte büyüsün istedim 🥰
kbraras Aynı durum bende 2020 de bi oğlum oldu çok şükür ama bu kadar para dökülür 😀acemilik bi yerim ağrısa aynı dk doktor eşya kıyafet hiç demiyorum.. çok güzel anlatmışsın😀şimdi kızım gelecek inşallah abisinin neyi varsa kullansın 35. Haftamdayım ilk hamileliğim gibi sürekli doktor da değilim bi yerim ağrısa o ağrının ne olduğunu kestirebiliyorum artık😀
lizge yamacalimoms 2020 de birlikte hamileydik seni hatırlar gibi oldum yamaç isminden şöyleki yazdığın şeylerin hepsine imzamı atarım😂şuan ikinci oğluma hamileyim bende doğuma 55 günüm var ve sadece bir tane zıbın aldım😂 tecrübeliz artık 🤩
aise_meryem yamacalimoms bende ilk oglumu 2020 31 ağustosta aldim kucagima dedigin gibi azcik hareket etmesin boguldu mu çok hareket edince acaba kordon dolandi boynuna can mi çekişiyor diyordum. Randevu alıp ilk 10 gun ucretsiz diye tekrar aliyodum görmek icin 🤣😍
Meray17 minik_kusum zamanla olacak inşallah. Sezaryen olduğum için daha çok korkuyorum. Bide iki taraftan ailelere çok uzağız.nasil olacak bilmiyorum 😔
tubasd minik_kusum ilkine haksizlik ikisine yetememe 4 kisilik bir ailenin nasil olacagi vs vs bir çok karışık his yaşıyor insan degilmi
Gamzekeskin minik_kusum benim de kızım 9 aylık 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ilk 2 gün çok ağladım ama hayırlısı olsun diye dua ettim hep başa gelen çekilir
Ebuli3454 yamacalimoms Hahahahhh 😀😀 2020 de bende kızımı kucağıma aldım 1 ay sonra da nasipse oğlumu alıcam ortak kullanacakları eşyalar ayrı ama yeniden erkek kıyafeti vs ilk bebeğim gibi heyecan yaşıyorum 1 saat önce hastane çantasını ayarlardım Allah’ın izniyle o kadar duygulandım ki ikinci bir başka anne olmanın duygusunu tadınca buna daha bir sarılıyorsun sağlıkla büyüsün evlatlarımız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gönülden isteyen herkese nasip etsin🫶🤲
Busraferdi7 minik_kusum 6 aylık oğlum var 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim 2 hafta önce korunuyorduk da ama işte nasip kaderinde varsa yaşıyorsun bende kabullenemedim çok ağladım ama isyan etmedim onunda yiyecek yemeği var demek ki dedim nasıl bi evladın yanındaysa karnındaki de senin canın kanın ona birşey olsun ister misin asla rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻☺️🥰
tubasd yamacalimoms ilkindede cok pimpirikli degildim ondada kalp atisi ve keseyi gormek için gitmem gereken zamanda gittim. aşırı aşırı kiyafet almamistim 2. gebeligimdede cok aşırı almadim sadece 1 2 takım aldim suanlik çünkü onunda yeni dogdugundan kendine ait 1 2 takimi olsun diye . tabii ilki kadar cok vaktim olmadığı için cok dinlenmiyorum ama iyi gidiyor Allaha şükür 💕