eda123 Hanımlar iyi geceler tüp bebekle 16 haftalık hamileyim vajinada ağrı sızlama var Arada oluyo kayboluyo geri bide sağ kasıkta sızlama ayni haftada olan hanimlar normal mi?
Seddda eda123 bendede aynı sorun var 16 haftalık hamileyim bnde birden ağrı giriyo sonra geçiyo ara sıra belki üşütmüşüzdür Dr giittiğimde söyledim normal dönem dönem olur dedi
Ozge1008 eda123 bıçak saplanır gibi bi sancı mı oluyor saniyelik girip çıkan? Bana devamlı oluyor iki-üç kere giriyor sancı birkaç günde bir. Tüp bebekle ilgili midir bilmiyorum benim tüp bebek değil ama oluyor arada
TgceBkr eda123 bende 11+3 üm tüp bebek, benimde oluyor bazen canım ama doktor normal olabilir bazen dedi.
Nefesliva eda123 bende tüp bebekle hamileyim baştan beri agrım var hala arada bu ara daha sık agrım oluyor 33+1 oldm
Seddda eda123 bir sıkıntı yoktur merak etme sorun olsa Dr derdi muayne ederken inş sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız 🙏
Babysmomm Merak etme bende de aynı haftada oldu doktoruma sordum bebek büyüdüğü için oluyo dedi stres yapma👍🏻
eda123 TgceBkr Rahatladim biraz cok teşekkür ederim sağlıcakla kucaklarimiza almayida nasip etsin insallah rabbim 🙏🏻