Serpiltunc 19+5 günlük hamileyim yarın detayli ultoson giricem sizde uygun mu cokta geç girmek istemiyorm da hayirlisi genede neyse o olsun 🌝
BetlYldrmErdem Serpiltunc ben 21. Haftada giricem en saglıklısı 20 23 hafta aralığındaymış doktorum dedi
Pelincekin Serpiltunc bende dün gittim 21 haftalığım Serpiltunc Bende dün girdim 21 haftalığım geç değil yani😊
Oznurboluzun Serpiltunc ben 23 haftamda gittim yani bu hafta genelde 23 haftayı öneriyorlar 19 sanki biraz erken gibi 23 de biraz daha toparlanmış ve hareketlenmiş oluyor bebislerimiz yinede giderseniz rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah 😊
mucizemizibekliyoruzz Serpiltunc erken bence 2 hafta sonra gitseniz daha iyi ben gittiğimde küçüktü daha bebek çünkü
Serpiltunc Yani o zaman benimkinden mantıklı sayılır ınsallah allah in izniyle yarın detaylida görürüm sağlıklı bi şekilde 🌝
DilaraNefes Kızlar bende özelde girmek istiyorum ama ikili test için kana 220 tl para verdim kim bilir detaylıya ne kadar isterler devlete gitmek istiyorum ama bi yandan da doktorumun detaylıda ne gördüğünü de merak ediyorum napcam bilmiyorum
DilaraNefes NeslyC ben kana 220 verdiysem detaylıya 500 den aşağı girmem size demek istediğim devlette özel gibi bakar mı memnun olur muyum