Cerenkarakus48 Kızlar yarın saat 9 gibi sezaryenim var çok heycanlıyımmm korkuyorummm 🫣👶🏼❤️🐣 bana bol bol dua edin olur mu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selimkemalinannesi Cerenkarakus48 korkma canım yavruna kavuşuyorsun ne mutlu sana şimdiden tebrik ediyorum seni Allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin
B-Y94 Cerenkarakus48 hiç korkma harika bir duygu her anı şahit ol 🥰 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum benim
Xxz Cerenkarakus48 ah canimm sen şimdi uyuyamazsin heyecandan Allah yardımcın olsun ne mutlu kucağına alacaksın sağlıkla gelsin inşallah
ilaydaelcinn_1 Cerenkarakus48 1 ay önce yaşadım o duyguları, herşey çok güzeldi 🥺 korkulacak hiç bir şey yok inanın, inşallah hayal ettiğinizden daha güzel ve kolay geçer doğumunuz🌸 şimdiden tebrik ederim 💜
Cerenkarakus48 ilaydaelcinn_1 teşekkür ederim inşallah bir anda olur anlamam korku heyecan hepsi karma karışık duygular 🥰👶🏼 Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah 🙏🏻 Güzel dileklerin için teşekkürler tekrardan 🙏🏻