Glnozn arya , almila , ceylin , defne , ada , belinay , derin , azra , mira, mina, bu isimler benim kulagima hoş geliyor belki begendgin olur 😊modern isimmi istersin kuranda gecenmi bilmedgm icin karisik yorumladm 😊
    Benim prensesisimin ismi de Hira olucak inşallh 😍
    Fulyax kiz olsaydı bizde almila koyacaktk canm cok guzel bir ismi var kizinizn ama erkek bizimki 😊
      Glnozn ceylin kuranda geciyor canm eftelya anlamini blmyorum ama yunan ismi gbi sanki 🤔😊
        esmaozan Saol canımm 😍 Allah bide kız nasip eder inşllah o zaman sana🙏🏼 hayirlisiyla inşallah eşimle ikimizin ortak karari almila😍 ama herkez güzel telaffuz edemiyor😄😐
          Karar verdim kızlar ela sultan kaynanamın adı sultan çok desteği olduğu için adını koymak istemedim
          Aslcan Benim göbek ismim sare😍 ama sara da güzel bir isim duymuştumm 👍🏼
            Fulyax amin canm inş evet bazen isimleri güzel telafuz edemeyenler oluyo malesef sen soyleblyorsun ama insanlar degstryor halbuki soylemesi zor bir isim degil 😊
              esmaozan Evet ama değişik soyleyenler var daha şimdiden 🙄 sinir oluyorum işte hehehe anne yüreği ❤
              Fulyax soyadımız can eşim dalga gecebilirler dedi sara da sare daha güzel diyo
                Aslcan Valla dalga konusunuda düşünmek gerek türk insanı iştee🙄🙄🙄 sareylede dalga gectiler bende ilk okulda ve fazla sevmiyorum ikinci ismimi😑