turkeri-canan 37+2 olduk doktorum 23 ağustos a sezeryan günü verdi yalnız bir yanım çok korkuyor diğer yanım doğurim de ağrılardan kurtulim diyor benim gibi karmaşık duygular hisseden var mı ? 😑
BebisiinAnnesi turkeri-canan hiç korkma bugün 21.44 de acil sezeryana alındım 6 cm açıkla pisliğini yapmış kızçem 🤗 onu kucağına alıyorsun öyle guc geliyor ki dayanilmayacsk bir acı değil Elhamdülillah
turkeri-canan Tugce3441 Bir fikrim yok ama daha iyi anne karnında zamansal olarak ne kadar bi bebek kalirsa o kadar iyiymis
turkeri-canan Rodininannesi Yaaa acaba konussam beni de geç alır mı sezeryana kendi vucut agrilarim disinda bebekte bir sıkıntı yok çok şükür
turkeri-canan BebisiinAnnesi Masallah Allah size bağışlasın inşallah valla doğuma yanına birini de almıyorlarmış bir korku sardı yani birini alsalar en azindan onunla konusur elinden tutarım falan zaman daraldıkça korku artiyor 😑
Rodininannesi turkeri-canan bir sıkıntı olmadığı süreçte 39+ olana kadar bekletiyor doktorlar, teklif edin bence
turkeri-canan Rodininannesi perşembe günü gidecem tekrar söyleyim bakalım ne diyecek teşekkür ederim 😇
turkeri-canan Dark Yaaa inşallah kendi kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama elimde değil yine de korkuyorum dogumda yanima birini alsalardi elini falan tutardim onu da yapmiyorlarmis o yuzden kara kara dusunuyorum 😑
Nehir-Poyraz turkeri-canan yaa bende aldım gün sana erken vermişler özel hastane mi? Benimki devlet. Bende 37+3üm senle aynıyız 29 Ağustosa verdi
turkeri-canan Nehir-Poyraz Bilmiyorum ki valla anca 23 ağustos olur dedi bana da biraz erken geldi onu da soyleyecem gittigimde bekleme sansimiz varsa bekleyelim diye özele gidiyorum bu arada
Nehir-Poyraz turkeri-canan özel genelde 38 haftada alıyo devlet 39da alıyo. Ben 39+1 de olcam inşallah
turkeri-canan Nehir-Poyraz Yani bilmiyorum bir yanım tamam 23 ağustosta kurtulim diyor bir yanım konuşim bekleyim biraz daha diyor psikolojimi bozdu bu hamilelik 😑