Merveata Gamzebzkrt01 amin insallah genelde ameliyata girenler korktugumuz gibi değilmiş diyor biz yine de pozitif dusunelim 💜
Gamzebzkrt01 Merveata aynen kötü düşünüp enerjiyi düşürmeyelim ki herşey kolaylıkla olsun dua edin bol bol kendinize 🙏😘
Merveata BaLevLat34 benim de spinal olacak. Ayaklanmak gercekten daha kolay oluyor genele gore 🥰 saglikla gelsin insallah bebisiniz 💜
ipekci_G Merveata 18 ağustos perşembe planli sezeryan olacak bnde hayırlı sağlıklı doğar inşallah bebisiniz😊
BaLevLat34 Merveata Çok teşekkür ediyorum gerçekten de öyle ilki çok güzel geçmişti normal dogum yapmıs gibiydim Bu da öyle olur diye umuyorum hayırlısı ile 💕
Yasemin1aren 35+2 deyim buhun bile gelecekti nerdeyse her an alabılır doktorum sezeryan olcam sıkı takipteyiz henuz spınal yada genel konusmadık doktorum ne derse tamam dıycem onemlı olan bebegın saglıgı ve doktor benden daha mantıklı dusunur sanırım☺️
Merveata Yasemin1aren benim de 35+2 de sancilarim cikmisti durdurdular serumlarla falan suan 38e girdik korkmayin oyle yaramazliklar yapiyor. Doktorum 36da gelse sikinti yasamaz demişti bebis icin
ElfBrnveminikkizim Merveata doktorum istedi, kontrol günüm geldiği için. Şimdi de erteledi😔 umarım erken doğurmam, kasılmalarım oldu sinirsel galiba. Zaten ilk kızımda 36haftada doğmuştu. Gebelik boyunca müthiş moralliyken bir günde depresyona girdim resmen
Menek16 Merveata 8 gün önce acil sezaryene alındım 5 saat suni sancı ardından spinal oldum merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplarım🥰 saglıkla gelsin mucizeniz mükemmel bi duyguyu tadacaksınız 😍
Merveata Menek16 kac gun sonra kendiniz rahat yurumeye basladiniz. Bide bebisi kucaga alip emzirmek dikisler yuzunden rahatsizlik verdimi 🙏
ipekci_G Menek16 spinal sezeryani onerirmisiniz nasıl gecti baştaki igne nasil oldu sonradan çabuk uyuşma oldumu bisey hissettiniz mi bn perşembe günü planli sezeryan olacam bu yüzden çok stresliyim
Yasemin1aren Merveata cok tesekkur ederım bende ıcımı rahat tutmaya calısıyor um ama esım geldın diye dua edıyorr🤣🤣 evde kaos var🤣🤣🤫🤫
Menek16 Merveata ilk yürüyüşü hemşireler yaptırmak istedi ama ben kendimi iyi hissettigim için eşimle yürüdüm hatta ilk yürüyüşten bi iki saat sonra hastane kapısına kadar indik ben malesef emziremedim sütüm hemen gelmedi bebegim de tutmadı meme reddi yaşıyoruz ama denedik tabi herhangi bi rahatsızlık yoktu dogum hikayemi yazmıstım hatta ben gayet rahattım taburcu olduktan sonra da ilk gece evimde yalnız olmak istedim eşimle beraberdik oturup kalkarken uzanıp kalkarken tabi kolay olmuyor ama öyle bi yatma dinlenme durumu olmadı bende hastanede de evde de hep gezdim rahattım sezaryen de ek olarak kistim de alındı kist yerim daha cok agrıdı diyebilirim😬
Ozan-Annesi Gamzebzkrt01 ilk doğumda ben de genel anestezi istedim ama çok pişmanım hem uyanma esnası zor oluyor hem bebekle bağ kurmak zor o haldeyken. Doğuma dair hiçbir şey hatırlamamak kötü şimdi 2.yi spinal olmak istiyorum ben de. Bence tekrar düşünün
Gamzebzkrt01 Ozan-Annesi son kez doktorumla konusagim elbet benim için uygun bir fikir vereceğini düşünüyorum Çarşamba gün verecek artık 37 haftama giriyorum panik atak olmasa spinal düşünüyorum da o an telaş ve panik yaparsam herşey sarpa sarar kendimi de biliyorum çünkü
Menek16 Gamzebzkrt01 Spinal için yapılan igne sizi tedirgin ediyorsa adım adım anlatayım inanın ki hiç korkacak bi şey yok tabi panik atak konusunda çok fikir sahibi değilim ama rahatlatacaksa objektif şekilde anlatırım🥰 o anın tadı çok başka sizin açınızdan da genelden daha iyi olacaktır
Ozan-Annesi Gamzebzkrt01 panik atak durumu varsa başka tabi boşver o zaman genel anestezi daha mantıklı
Elif0611 Bebişin kilosu kaç canım benimde sezeryana dönebilir bebeğimin kilosundan dolayı ama kararsızım ondan soruyorum
Merveata Elif0611 36+5te 4000 gram 52 cm di. Bugun tekrar gidecegim en az 4250 olmustur diye dusunuyorum 🙈