Merveata Kizlar 23 agustosa sezaryen tarihi aldik tabiki bizim bebiş erken gelmezse. Plesanta asagi yerlesimli ve bebek iri oldugu icin zorunlu sezaryen olacak. Bu haftalarda dogum yapacak var mı destek olalim birbirimize ve sezaryen dogum yapmis annelerden öneriler alabilirim 😇😇
Merveata Adamasali_12 aa super bize de ilk 22 agustos dedi doktorumuz. 23 agustos esimle yildonumumuz oldugu için o günü istedik ozellikle 🤗 spinal mi genel mi olacaksiniz ?
Aselimm23 Merveata benim de hem yıl dönümüm hemde ilk göz ağrım kızım 23 de doğdu istedim buda 23 olsun Dr tamam dedi sonra tatil ayarlamış tatile gitmeden 25de alalım dedi nasıl uygun görürseniz hocam dedim pazartesine kontrol verdi bakalım kesin tarih ne olacak
Gamzebzkrt01 Allah yardimcimiz olsun bende 37 haftama girecem.carsamba günü doktor kontrolüm var sezeryan düşünüyorum genel anestezi ilk doğum ve hem heyecanlı hem korku var daha gün almadık
Merveata Gamzebzkrt01 carsamba gunu tarih verir buyuk ihtimal. Bana da 36+5te vermisti. Daha once burun ameliyati oldum ama boyle heyecanli degildim. Bebiş heyecana heyecan katiyor kesinlikle hayatimiz degisecek 🤗💐
Ozan-Annesi Gamzebzkrt01 ilk doğumda ben de genel anestezi istedim ama çok pişmanım hem uyanma esnası zor oluyor hem bebekle bağ kurmak zor o haldeyken. Doğuma dair hiçbir şey hatırlamamak kötü şimdi 2.yi spinal olmak istiyorum ben de. Bence tekrar düşünün
Gamzebzkrt01 Merveata aynen çok heyecanlıyım çokta korkuyorum siz genel anestezi mi spinal epidural mi olcaksiniz karar verdiniz mi normal doğuma da asla cesaretim yok ya panik atak var bende
Merveata Gamzebzkrt01 spinal olacagim ben. O an uyanik olmak istiyorum bebisimle hemen ten tene temas için. Ama panik atak hastalarina genel oneriyolar.
Gamzebzkrt01 Merveata sağlıklı hayırlı doğumlar olsun hepimize herkese inşallah 🙏 sezeryan sonrası çok sıkıntı çekecek bedenlerimiz ama herşey bebislerimiz için değer asıl annelik zorlu süreçler ozaman başlıyor Allah kolaylık versin bizlere 🙏
Merveata Kazdal53 hayirlisi olsun. Benim 38+4 oluyor ameliyat gunu. 🤗 yarin kontrol var bende korkuyorum acil falan alalim derse terslik cikarsa diye 🙈
ElfBrnveminikkizim Bende 37 oldum. Ama covid karantinam bittiği halde testim tekrar pozitif çıktı. 23-25i gibi alırız demişti doktorum. Şimdi kontrolü bile erteledi. Öncesinde de tatilde olduğu için 20gündür bebeğimi görmedim. Moralim çok bozuk
Merveata ElfBrnveminikkizim uzuldum sizin adiniza tekrar test vermeseydiniz keske. 3 hafta cok uzun beni her hafta cagiriyor 35ten beri
Ruveyda_baskapan ElfBrnveminikkizim benim karantinam bugün son , tekrar test vermeyeceğim çünkü bulaş geçsede genelde pozitif çıkıyor, sen neden test verdin ki kuzum
ElfBrnveminikkizim Merveata doktorum istedi, kontrol günüm geldiği için. Şimdi de erteledi😔 umarım erken doğurmam, kasılmalarım oldu sinirsel galiba. Zaten ilk kızımda 36haftada doğmuştu. Gebelik boyunca müthiş moralliyken bir günde depresyona girdim resmen
Merveata Gamzebzkrt01 amin insallah genelde ameliyata girenler korktugumuz gibi değilmiş diyor biz yine de pozitif dusunelim 💜