beyzamci testimin sonucunun pozitif cikmasiyla hastaneye gittim kanima baktilar hamilelik vardı, usg ye baktilar kalp atımı göremediler, haftaya tekrar gel dedi doktor. Haftaya gittim kese büyümüş ama kalp atımı hâlâ yok, alttan muayene etmemiz lazım dediler izin vermedim. Çünkü bos gebelikten suphelenipte alttan muayene ettikten sonra düşük tehlikesi çok yüksekmiş bende bos gebelik keisnlesmedigi için izin vermedim. belki haftaya gozukecekti neden ellerimle bebeğime zarar vermesine izin vereyim. Neyse başka hastaneye gittim. orda da gözükmedi boş gebelik dedi doktor ☹️ kürtajla almamiz lazim dedi. usg kağıdı verdi elime cidden bomboş kağıt ☹️ neyse haftaya randevu aldım kürtaj için ben daha hastaneye gidemeden evde düşük yapmaya başladım, parça parça kan pıhtısı akmaya başladı, randevu günümden bir gün önce idi. Hastaneye gittum zaten ben düşük yaptım gerek var mi dedim, muayene etti doktor içinde parçalar kalmıştır temizlememiz gerek dedi. Güya sprey gibi anestezikle uyusturdular ama benim canimdan can gitti. Düşük yaptığıma mi uzuleyim kürtaj oluyorum canım yaniyor ona mi üzüleyim. Zor bir süreçtir ama 2-3 haftada düzeldim çok şükür 🤗