Kivircikkuala şöyle aslında bir gün öncesinde doktora da gitmiştim ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum diye muayene bile etti bebişim ozaman da varmış 3 4 günlük flnmış ama oda görememişti tabi ozaman haberim yoktu bebişten bana bussuru iilac yazmıştı bir gün içtim diğer gün regl oldum diye bıraktım antibiyotik fln yazmıştı iyiki bırakmışım normalde 6 gün regl oluyorum ben o ay yine aynı şekilde ağrılı normal oldum ama regl sadece 3 gün sürdü şüphe etmedim doktor da birşey demedi test negatif fln çıktığı için dedim herhalde kısalıyor regl günüm diğer ay yine regl olucakmışım gibi ağrım çok vardı ama en büyük hassasiyet bende göğüslerde oldu çok ağrıyodu regl kısa sürdü üstüne görmemdeki sebep bence çok yeni bir kaç günlük olduğu içindir birde bebiş istiyorsanız regl gününüze 1 2 gün kala ilişkiye girin benim o zaman tutmuş öncesinde 4 5 ay boyunca hep yumurtlama zamanında yaptım hiç tutmadı anlamında regl olmasına bir kaç gün kala olmuştu 2. Bebişi de öyle olmuş oda hamile yani doktorlar olmaz çok düşük diyor ama kime sorsam o zamanlarda hamile kalmış