Bayadır uğraşıyorduk bebek için benim amh değerim düşük zor hamile kalabiliyorum ve öncesinde de 2 bebeğimi kaybettim karnımda malesef 🥺 covid alışını bile erteledim aylarca bebek için uğraşıyorum diye en son 2021 Eylül de kış geliyor artık yapalım şu aşıladı dedim Eylül sonunda yaptırdık aşılarımız eşimle aşıdan hemen sonra regl oldum ki zaten zamanıydı sonrasında 2,5 ay regl olamadım Ovulasyon testinde de hiç yumurtlama göremedim hah dedim kızım amh da düşük zaten sen menopoza doğru gidiyorsun🥺🥺 dr a gittim hormon değerlerime baktı düşük sanki erken menopoz olabilir ama adet olunca gel bir daha bakalım diyip adet söktürücü ilaç verdi ilaçları içtim bitirdim hala regl olmuyorum neyse tam dopumgünümde regl oldum 2.gün gidip tekrar hormonlarıma baktırdım dr dedi ki sonuçlar iyi menopozlum bir durum yok rahat bir nefes aldım regl bitti başladım Ovulasyon testi yapmaya 25 aralıkta yumurtlama gördüm 3-4 gün birliktelik oldu ama hiç ümidim yok son dönemde regl de düzensiz gittiğinden gecikmem var mı yok mu bilemiyorum 12 ocakta yılllık izin almıştım kv me ziyarete gidecektik saçımı boyamam lazım dedim ki bir test yap yoktur ama varsa da riske atma boya işini yapıpta neyse testi yaptım eşim işteyken negatif çıkacağından da eminim adam gelince ben regl olacam falan diyeyim de ümitlenmesin o da diye düşünüyorum WC de oturdum sigara içiyorum bir yandan da sigara bitmeden gözüm teste ilişti çift çizgi😳😳şok oldum..sigarayı attım ağlamaya başladım wc den çıkıp koridora çöktüm hem ağladım hem şükürler ettim.yarım saat sonra eşim işten geldi dedi ki bacaklarım ağrıyor ya deme be demek yaşlı bir baba olacaksın ha diyip testi gösterdim birbirimize sarılıp ağladık🥺🥺 şu an 35.haftamızdayız dört gözle bebeğimiz bekliyoruz🙏🙏sağlıkla gel bebeğim🧿🧿🙏🙏🙏❤️❤️Uzun oldu kusura bakmayın🙈