LamiyaCetinkaya Ayytacc Yaa ne güzel 😍😍 Valla artık negatif görmeye öyle alışmışım ki. Hamile olursam inanamam herhalde 🥺
Ayytacc LamiyaCetinkaya insAllah hamilesindir haberini bekliyorum bakk ben daha inanamiyorum 5doktora gittim cocugun olmayacak dediler nasip kismet
LamiyaCetinkaya Huhu21 evet insan beklediği için rüyaları da değişiyor 🥴 Ben de birkaç gündür garip garip rüyalar görüyorum
LamiyaCetinkaya Ayytacc Benim bir oğlum var, ona da zor hamile kalmıştım 7 ay denemiştik. Şimdi yine 7-8 aydır deniyoruz belki daha fazla, artık hesabımı şaşırdım. Eğer adet olursam biter bitmez ovulasyona başlıcam yumurtlama günüm ne zaman merak ediyorum 🤷
Ayytacc LamiyaCetinkaya insAllah gerek kalmaz belkide hamilesindir belli olmaz benimde ilk dusuk sonda iki oglum oldu buda 3cu
Seno328 Huhu21 ben iki gün kala öğrendim pazar adet günümdü Cuma yaptım silik çizgi çıktı hamileymişim kan verdim
LamiyaCetinkaya Ayytacc sağ salim kucağına al bebeğim ❤️ teşekkür ederim valla moral oluyor güzel şeyler duymak
Ayytacc LamiyaCetinkaya olar olar ureyine pis hecne getirme insAllah olar sabh test elede gorek ne cixir
Mine28 Benimde adetimden üç gün geçti test yapıp yapmamak arasında kaldım bir buçuk aylık evliyim gecikmem olağan diye düşünüyorum bi yandan içimden bi ses yap diyor 😊 kalakaldım bende hanımlar 😇🤭
2pasaannesi LamiyaCetinkaya yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti? Eğer geç döllenme değilse 11-12. Günde çıkıyor. İnşaAllah vardır 😌
LamiyaCetinkaya 2pasaannesi Yumurtlamayı net bilmiyorum işte ya 27. günde ya da 25-26da oldum, daha önce olsan simdiue regl olmam gerekiyordu çünkü. Şuan tam 10-11 gün geçiyor 🥺
LamiyaCetinkaya Ayytacc inanırsan çıxmayacaq deyə əlim getmir test almağa 😶 Amma içimdə də qəribə bir hiss var, test eləsəm elə bu postun altına atacam 😍 neçə həftəliksən? Neçə yaşın var ?