1erkekkannesiiii nilsmomy Amin Allah tüm gebelere sağlık sabır versin bebişlere de sıhhat versin inşallah 🫶
1erkekkannesiiii Kivircikgebe Normalde herkesin o haftadan sonra geçer dedi. Ama ben burda gördüm millet doğurana kadar bile içmiş yani. Bari yedek verseydi isteğe göre içseydim 😁 Mesaj yazdım görüldü attı bide ölsek haberi olmayacak 🥲😅
1erkekkannesiiii Ebrarabla_06 sizin ne zaman geçti bulantı kusmalarınız. Bulantı olsa neyse yine de kusmak geçse yeterdi 🥲
1erkekkannesiiii Rabishanim keyfine göre düşündü neyse onu yazmiyim zaten bundan sonra bulantı kusma kalmaz dedi. Prilamsız yapamıyorum dedim ama nafile. Kafama göre almak istemedim ama bu gidişle alcam napiyim 😖
Rabishanim 1erkekkannesiiii doktor yazmadan alma bence bı eczacı tanıdıgn varsa bılgılı ısteyebılırsn🙃
Qnl 1erkekkannesiiii bunun. İ sınırı yok bence 15 kere kustugumu biliyorum :( bir yudum suyu. Bile ama çok kötüysen doktoruna yaz benim geçmedi bulantı ilaç alabilir miyim diye ya da acil e git bi serum yaptır işe yararsa 2-3 gününü kurtarırsın
1erkekkannesiiii Qnl serumdan sonra kusma geçer mi biraz yoksa sadece beslenemediğim sıvıyı mı alır çıkarım
Qnl 1erkekkannesiiii serum ne yaptıracağına bağlı bn Zofer taptırıyordum bende bi işe yaramadı ama çoğu kişi 2-3 gün bulantı olmadı diyor
1erkekkannesiiii Qnl doktorum farklı ya acildeki baska doktor gereksiz bisey yapmaz dmi acaba 🥺 beslenemeynce gitmeyi düşünüyorum bende en azından vitamin bisey verirler belki
1erkekkannesiiii Rabishanim doktor ne derse onu yapıyorum bende. Bakalım bugün nasıl olcam 🥹 eczacı tanıdığım yok maalesef
Rabishanim 1erkekkannesiiii bızım var ben ondan ıstıyordm bayada bilgili cocuktu.ama keske daha once tanısaydık yanı ılk gebeliğimde cok ıhtıyacm olmuştu.🤷🏼♀️Nasıp 😅
HanifeAhmet Oznur1_23 bende sonrasında aynı şeyi söyledim ablamdan örnek vererek tabi sizin yaşadığınız durum farklı
HanifeAhmet 1erkekkannesiiii Allah’ın izniyle birşey olmaz üzülme artık 🙏 ilk kontrolde de mutlaka doktorunuza durumu iletin çok daha kötüyseniz eğer hemen bir acile gidin gerisini dert etmeyin 🙏
1erkekkannesiiii HanifeAhmet prilam aldım içtim yine düzeldim prilamı bırakamıcam galiba ilk muayene de doktora söylicem bunu. Görsen ilaç bi düzeltti karnım aç nasıl yemek yedim cok şükür kendime gelmeye çalışıyorum hala
HanifeAhmet 1erkekkannesiiii bende haftalarca dramamine kullandım onun sayesinde yemek yemiştim inşallah duzelirsiniz ya valla kusmak çok iğrenç bir şey