tatliiannnee Kızlar iyi aksamlar öncelikle inşallah hepımız saglıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza 35+5 günlük hamileyim ve bebegim makat geliş sorum su bebişleriniz ne zaman doğum pozisyonu aldı yada benım gıbı olan var mi
Ahsenmom tatliiannnee 28+5 de doğum pozisyonunda değildi. 32. Haftada gittiğimde almıştı. Şuanda tam 34. Haftadayim doğum pozisyonunda 🌸
Gny18 tatliiannnee benimde 36+4 de makatti 38+4 de dönmüştü ve normal doğum yaptım. İnternette makat geliş bebekleri döndürmek için olan videolar var uygulayın isterseniz insallah başarılı olur. Ben uyguladım oldu.
benguuusk tatliiannnee 35+5 gittim doğum pozisyonunda değildı şuan 36 haftalık oldu doktor erken daha döner dıyor
tatliiannnee Fatma4495 ıstw benım ki hıc girmedi bas gelıs pozısyona 2 hafta sonra kontrolum var eger hala aynıysa sezeryan gunu belirlenecek
gulfzlt tatliiannnee aynen benim de öyle28+0da gittiğimde makat gelişti ve hala aynı 31+4üm ve resmen taş gibi göğüs kafesimin hemen altında kafası hissediyorum 32de kontrol var dönmedi ama biliyorum
damla-6992 Sukran_demir 37+3 deyim benim de yan hala dönmedi. 24 üne sezeryan günü verdiler bana da . Dönmez daha da dedi doktorum.
Gny18 gulfzlt evet videoları ve teyzemin dediği bi şey vardı onu uyguladım. Sağa uzanıyorsam 10 dakika hiç kımıldamadan uzandım sonra sola doğru ani dönme hareketi yaptım. Zaten son haftalarım olduğundan nst için haftada 1 kere kontrole gidiyordum son haftamda dönmüştü bebeğim.
Gizemozge92 Gizemozge92 anlamadım ben bişey sadece gitmeden iki gün önce falan üst sol tarafımda bi boşluk hissetmiştim sonra tekrar doldu ayaklarıyla falan doldurdu herhalde oyle donerken hıssetmedım daha 1350 kg ya cok sıddetli bi donme olmamıstır muhtemelen
Musicteacher pastel11 normal mi sezeryan mısınız, gün falan verdi mi doktorunuz. Benımle aynısınız merak ettim
Gny18 tatliiannnee döndüğünü anlamamıştım ama göbeğimin tam altında bi sertlik hiss etmiştim belkide dönüyordu o anda.