Merveebuluttt Kızlar kontrolden geldim doktor bebeği dikişin tuttuğunu sadece tuvalet için kalkmam gerektiğini söyledi 21 haftalığız daha korkuyorum böyle olup doğma giden varmı
Meresss Merveebuluttt dikişten kaç gün sonra kontrole gittiniz 2 gün önce dikiş atıldı 20 haftalık ikiziz çok korkuyorum rabbim korusun evlatlarımızı
Meresss Merveebuluttt serklajdan sonra yaşadığın şeyler neydi acaba böle karnımda sertlik hissediyorum sanki benekler miğdeme kadR çıkmış gibi işlemdenmi yoksa büyüdüklerindenmi acaba
Fatma0090 Merveebuluttt dikkat edersen allahın izniyle hicbi şey olmaz kuzum eğilip kalkma fazla zorlama ıkınma banyoda ılık suyla duş al ve fazla ayakta kalma eğilip durma olurmu
Hamideekoc Merveebuluttt ben 13. Haftada serklaj oldum 23. Haftadan itibaren sadece dikiş tutuyor Perşembe 32. Haftaya giricez inşallah ama evdeyim bu süreçte sadece hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum hep evdeyim hiç birşey yapmıyorum temizlik yemek eşim yardımcı oluyor kayınvalidem annem geliyor. Çok dikkatli ol eğilip kalkma
Merveebuluttt Meresss 5 hafta oldu dikiş atıllalı herşey yolundaydı ama bugün açılma var dikiş tutuyo dedi moralim çok bozuldu bir kaybım var zaten 20 haftalık bunuda kaldıramam
Sehrbnon122 Meresss canım bende 24 haftadayım ikizlere hamileyim de rahim ağzı uzunluğumun iyi oldugunu söyledi doktor ama korktum bende cok fazla ayakta durmuyorum zaten ama Serkaj neden yapılıyor yada nasıl anlaşılıyor canım rahim ağzı kısa olunca falan mı ağrı falan oldu mu sende anlatırmısın lütfen
Meresss Merveebuluttt hiç kalkma yerinden tuvaleti için bile altını bezliyenleri biliyorum rabbim korusun vakti zamanında gelsinler inşallah bende anneme geldim bitek tuvalete kalkıyorum yemekten sonra elimi ağzımı bile bezlerle siliyorum çok zor bi süreç
Meresss Merveebuluttt 20 haftamın içindeyim canım bianda oldu benimde bişi yoktu ikiz olduklarından baskıdan oluyormuş rabbim korusun korkuyorum
brcstc bende 22 haftalığım 15 de serklaj oldum,önceden 20 haftalık kaybım var.. tuvalet dısında kalkmıyorum.bugun hastaneye gıttık sıra bekledık 1 saat geldik kasılmalarım arttı inşallah 30 lara gelebiliriz 🤲🏻
Merveebuluttt brcstc gerçekten öykümüz aynı hastane yolunu su yolü ettim bu süreçte zaten piskolojım bitti ve kucağıma alıcağıma inanmıyorum inanki eşimde bende artık doktorlar olumlu birşey söylese sevinemiyoruz 🤦🏻
Esra33-34 brcstc arabanızla gidiyorsanız eger arabada yatarak gidin ve size sıra gelene kadar otopark da arabanın ıcınde yatarak bekleyın kocanız sizi arasın sıra bizde diye ozaman kalkıp gidersın. Ben öyle yapıyorum. Cunku eve dönunde kasılmalar cok oluyor bır saat oturarak bekleyınce. Agrısınıda ıkı üç gün çekiyorsunjz
Fatime07 Meresss benım de öyle cok yorulunca ya da ayakta kalınca oluyor maalesef hep isitirahat halinde olmak gerekıyor
Merveebuluttt Fatma0090 sadece yatıcam dayanabildiği yere kadar birde bebeğe kilo aldır ak şeyler yemeği düşüyorum nolur nolma 😞
Meresss Fatime07 işelmden beri hep yatıyorum ama rahatsız hissediyorum acaba narkozmu etki etti dedim bi bilemedim tekmeleri kasıkta hissediyorum ama sanki miğdemin yanında gibilerde bilemedim
Fatime07 Meresss İkiz gebelik gerçekten çok zor inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻