Gizem260 Sehrbnon122 valla dışarıya çıkamıyorum daha adım atarken geliyo 39+3 üm yürüyüşe çıkıyorum dışarda tuvalet arıyorum ya da evin civarından ayrılmıyorum aslında bir damla geliyo ama çok sıkışık hissediyorum başı aşağıda olduğu için baskı yapıyor
umena Daha çok yeni gebeyim 6+6 ama resmen tuvaletten çıkamıyorum ilk dönemde hormonların artmasından oluyormus son dönemde de bebek mesaneye baskı yaptığı icin. Yani ilk defa dün gece tuvalet icin uyandım şaka gibiydi 😀😀
Arife2736 Sehrbnon122 iç sesim oldun onu bende çözemedim eşime diyorum galiba çocuğun cisinide ben yapıyorum diye
seda2209 Sehrbnon122 28 haftalığım ama benim de çok erken başladı lavabo ihtiyacı akşama kadar girdiğim yetmiyor bide sabaha kadar giriyorum 😂 yolda yürürken o kadar sıkışıyorum ki dışarıya çıkmama kararı aldım 😂 işin kötü yani bir iki damla geliyor beni o kadar rahatsız etmesine rağmen 🤦🏻♀️
seymaanurr Ben de çok su içiyorum çok çıkıyorum 19 haftalığız daha ama mahvoldum işyerinde bide tek lavabo sıra beklerken bigün kaçacak 😂😂
-Papatya- Sehrbnon122 ben uyumayı çok seven biriydim uykudan uyanıp gitmek çok zor geliyor ki daha 13+3 haftalık hamileyim gerisini sen düşün canım. Her yarım saatte bir gidiyorum 😦
minikturtam1 Sehrbnon122 bende öyleyim. Bide geceleri cok fazla susuyorum. Ama tuvalete gitmekten o kadar biktim ki su bile icimiyorum. İcmedigim halde gece rahat 4-5 kere uykumdan uyanıp kalkiyorum. İcsem nasil olur bilmiyorum.
Ayslozbek74 O his ikiz gebelikte hiç gitmiyor, bir iki damla geliyor ama sıkıştırıyor.. ve dahada kötüsü var bebekler büyüdükçe idrar kaçırma başlıyor ilk zamanlar acaba suyum mu diyordum ama hayır baskıya bağlı idrar kaçırma maalesef.
mimar_anne Hemde nasılll aynı dediğin gibiyim 20. Haftadayım gece 4 defa rahat uyanıyorum gün içerisinde de en fazla yarım saate bir lavabodayım