Sehrbnon122 Kızlar 23+2 ikizler hamileyim ve 10 dk bir afedersiniz idrarım geliyor su içmesem dahi cok sık gidiyorum lavaboya valla geceleri 3 4 defa uyanıyorum bu haftalarda baya cok olmaya basladı sizinde böyle mi?
Yarenn92 Sehrbnon122 bende öyleyim ya gündüz gece saat şaşmıyor artık bol su içiyorum ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum
Arife2736 Sehrbnon122 bir saat içinde 7 8 kere gitmeyi sayiyormuyuz sunicmekten soğudum çok su içiyorum o yüzden daha fazla cikiyorum artık iyice nefret ettim bu durumdan
Arife2736 Sehrbnon122 su içmesem diyorum o zaman ciğerim yaniyo gibi oluyo içsem tuvalet yolları bana yar olmuş 🤣
Arife2736 Sehrbnon122 iç sesim oldun onu bende çözemedim eşime diyorum galiba çocuğun cisinide ben yapıyorum diye
Deletedmom_7 Sehrbnon122 ya sizin Bir de ikiz çok normal aslında ben 35 haftalığım Ama tek gebelik yakında yatak açacağım ya tuvalete o şekilde😬
Sehrbnon122 Deletedmom_7 hahahah yada simdiden kendimize sonda takalım hiç lavaboya gitmeye gerek kalmasın
Deletedmom_7 Sehrbnon122 hasta bezi mi kullansam diye düşünmüyor değilim tuvalete gidince de bir iki damla filan geliyor uykumun kaçtığına değmez 😂