Alyabebekkkk Açıkçası hem heyecanlıyım hem korkuyorum var mı benim gibi Eylül sonu Ekim başı doğuracak olan,ne gibi şikayetleriniz var şu an hadi dertleşelim biraz 😌
horozseker Alyabebekkkk Alyabebekkkk son 51😄 bu hafta huysuz bacak sendromu çok arttı zaten vardı ama artık her gün oluyor🥺 Ve çalışan bir gebeydim şimdiye kadar vakit çok iyi hızlı geçti ne ara bu zamana geldik anlamadım ama artık izne çıktım evde çok sıkılıyorum 😂 inşallah bundan sonrası da hızlı geçer
esilaam_123 Ekim 12bizimde bu ara zorlanıyoruz agirlastik iyice kıyafetlerimizi yıkadık odamıza astık,çantamizi hazırladık sıra ev temizliginde günlere bölerek yapmaya çalışıyoruz bakalım sonrası bekleyiş ☺️
Alyabebekkkk esilaam_123 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🥰 bnde baya agirlastim kasıklarım da aşırı yük var 🙄 aynen kendini yorma yavaş yavaş hallet işlerini 😙
BurcuMusti3107 esilaam_123 ayy aynıyız bir gün var aramızda bende 13 ekim tabi allahtan bişey olmazsa sezeryan olursa 3 ekim falan siz çatı muayenesi oldunuz mu acaba ne zaman yapıyorlar çok merak ediyorum
Dilan27 Alyabebekkkk horozseker benim de son 51 😭😭 gün geçtikçe korkum artıyor daha çantam hazır değil.her gece rüyamda doğurduğumu ama hiç biseyin hâlâ hazır olmadığını görüyorum 😅
horozseker Dilan27 bende daha çanta hazırlamadım bu hafta ufaktan başlamayı düşünüyorum , ara ara korku geliyordu ama şu aralar hiç korkmuyorum sadece düşünce heyecanlanıyorum anam herkes çatır çatır doğuruyor biz neden doğuramayalım😂 güzel düşünürsek güzel olucağına inanıyorum
bebegimveben35 Alyabebekkkk son 48 gerçekten bir haftadr çok ağırlaştım hareketleri acıtmaya başladı kıyafetleri yıkadım ama henüz ütülemedim bi kaç güne hallederşm onu da inşallah 🤲🏻sürekli uyumak istiyorum hiç bişey yapasım gelmiyor . doğuma 2 ekim dedi ilk gebeliğim ve yaklaştıkça tedirginim 😊
Alyabebekkkk horozseker bende bazen korkuyorum bazen geçiyor eni sonu gelecekler sağlıkla inşallah ❤️
yagmurrrra Alyabebekkkk benimde son 68🥹 odasını hazırladık dün🥹 yavaş yavaş eşyalarını yıkıyorum bu hafta. 30+2 yim haftaya ütüler yerleştiririm ondan sonraki haftada hastane çantamı hazırlarım.. zaman geçtikçe çok heyecan ve korku sarıyor..
elmaliiturtaa Alyabebekkkk benimde son 52 gösteriyor çanta manta daha ortada yok her an doğurabilirim korkusu geliyor hep stres hep stresss🥹
Rapunzelinanasi Alyabebekkkk bizim de son 60. Uzun süre yürüyünce pert oluyorum artık ayaklarım şişiyor. Ayrıca nefes darlığı yaşıyorum ve bu çok zorluyor bazen 🥹