Ays_cskn Papatyaesin Asya ece nasipse, Asya isminin anlami kimi yerde dogu anlamina geciyor arapcada ise sifa veren merhem olan ece ismide kralice ve guzel kadin anlamına geliyormus🥰🥰🥰
Ays_cskn Papatyaesin bende sadece kita adi olarak biliyordum dedim anlami yok bari abir isim daha koyalim sonradan ogrendim bende🥰
A_syma Papatyaesin Hatice Yüsra :) Hatice annemin adi Yüsra ; huzur ,ferahlik, terbiyeli v.b bir suru anlami var. Insirah ve talak surelerinde geciyor.
Eren_umay2 Papatyaesin şuan cinsiyet belli değil ama kızım olursa inşallah Almila veya Masal Sıla vermeyi düşünüyorum
Papatyaesin Paw mesela ben bunuda bilmiyordum acikca önyargılıyim bazi yeni isimlere cunku baktim bir coguna anlamini sevmedim ama vera nin anlami ne güzelmiş 👍🥰yeni bir anlamli isimde ogrendim
El123 Bır kızım var Aybüke adı ay ısıgı gbı temız parlak anlamnda Smdi hamıelym kıx olursa defne dusunuyoruz Erkek olursa ömer yusuf gbı secenkler 🙈
Nazendehanim Papatyaesin Zeynep Neva olacak gibi duruyor. Eşim Hz. Ömer’in kızının adı olduğundan ve kendi ismi de Ömer olduğundan Zeynep ismini istiyor . Ve bir isim daha olsun diyor. Bence gerek yok ama ikna edemedim 😅Neva da ferah zenginlik mutluluk anlamına geliyor.