Papatyaesin Hadi güzel anneler biraz sohbet edelim kızlarınıza hangi ismi koymaya karar verdiniz anlamini bilen yazarsa fikir olur isim arayisinda olanlara 😊😊 benim aklimdaki begüm yada zehra.kesin biri olucak sizde yazin 🥰🥰
tazebiranne_hg04 Papatyaesin Zehra çok güzel kızım olsa koymak isterdim oğlum oluyor İbrahim koyacağız
Papatyaesin Deletedmom52620 verdim bana kalsa belli isim esim zorluyor bizi o istemiyor asıl kararsiz o bu kadar düşünmeye bile gerek yoktu bence ama iste esim istemeyince kalıyoruz öyle benim aklimda kesin tek isim var ikna olursa o olucak😊😊
Papatyaesin tazebiranne_hg04 ibrahim ismide cok ağır bana süleyman ibrahim gibi isimler ağır ve kaliteli geliyor hemde anlami da ve dini olarak da ibrahim cok güzel saglikla gelsin 🤲💙
Papatyaesin Deletedmom52620 ben gökçe yi cok ısrarladim yok diyor daha klasik isimler öneriyor bende begenmiyorum ya melike falan dedi gecen gökçe cok tatli bir isim benim gönlümde ısrar ediyorum ikna olursa ben tam da bu ismi istiyorum ama olmazsa iki isimden biri gibi😂
Papatyaesin Noname35 ruveyda ismide agir kaliteli bir isim bir ruveyda tanidigim var civil civil saglikla gelsin minnak prenses🥰🤲
Deletedmom52620 Papatyaesin sağlıcakla gelsin ama Umay ismini beğeniyorum benim eşimde beğenmedi çok isim Melina Alâ olacak bizimde Yunan ismi Melina küçük elma anlamına geliyormuş bende yeni açıp baktım
Papatyaesin Deletedmom52620 amin canim önemli olan o tabikii😊 saglikla gelsin adiyla yasasin minnak prenses🤲🥰
Deletedmom52620 Papatyaesin sağol canım sizinde inşallah kaç haftalık olmuştunuz siz 😂 o kadar isimde kafa karıştırırsınız ama çok düşünmeyin kura çekin
Papatyaesin Sehrbnon122 yaaa aaa dogru esin vazgecti mi kuzum abisinin isimden 🙈 Uyumlu olmasin dersen hemen aklimdaki isim onerilerini yazim😂 Yiğit-masal Asil-masal Yağız -masal