Zehraumut Çok erken test yapmak için aslında ama belirtiler var o yüzden yapmak istedim böyle birşey çıktı bir bakarmısınız görseli nasıl koyuyoruz
Birgul Zehraumut annemiz sol üst üç çizgiye basın orada resim yükleme bölümümüzü göreceksiniz. Oraya yükleyin ve adresi posta kopyalayın 🌸
Zehraumut femme yok daha çok var reglma 15 gün var ama belirtiler var çok halsiz ve yorgunum hep bir uyku hali var üzerimde düzgün bir iş de yapmıyorum kendimi yormuyorum
Zehraumut Kubra-2363 saol kuzum zaten öyle yapcam ama bir hafta daha beklemek istiyprum sabırsızım ama
Semanurs Zehraumut canım aynı belirtiler bende de var benimde 10gün var reglme ama hep psikolojik diyolar bilmiyorum çok istiyorum inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
Bade0022 Zehraumut 15 gün önceden belirti olmaz kuzum psikolojiktir testte fazla idrar gelmiş gibi inşallah vardır ama belirtilerden yola cıkma yıpranırsın adetine maksimum 5-6 gün kala erken gebelik testi yap
femme Zehraumut bekle bnce 10 gün fılan varsa zaten bellı olur cunku suan cok erken baya sabırsızsın benımde bugun reglı olmam lazım ama olmadım test almak ıstıyorum ama tek cızgı gormek ısteömıyorum
Zehraumut Sltnemir benim yumurtlama günüm karışık ama adetim biter bitmez ilişki yaşadık birde ondan öncede olmuştu zaten ama netten hesaplamama baktığımda 15 i gösteriyor
Zehraumut Semanurs amin kuzum inşallah hayırlı haberi birlikte alırız ve nice kadınlarımız yaşasın bu güzel duyguyu ben bir kez anne oldum 2. 9 haftalıkken karnımda öldü dünyam yıkıldı şuan o kadar çok istiyorum ki anlatamam