Dilefruz insülin direnciyle başlayan sürecimiz tip2 diyabet tanısıyla devam etti. gebelik öncesi metformin içerikli diaformin kullanıyordum. bir yandan da sağlıklı beslenme çabalarıyla belirli bir program oturttum. uzun süre karbonhidratla mücadelem sürdü ama bu senenin ocak ayından sonra tamamen hayatımdan çıkartmaya karar verdim. hamile kaldığımda isemecburen öğünleirme karbonhidratı ekledim çünkü bebeğin gelişimi için karbonhidrat tüketmek zorundayız. diyetisyene gittiğimde günlük rutinime ek sadeceekmek eklendi beslenme düzenime gerisihep aynıydı zaten. diyette kendi nefsim açısından fazla zorlanmıyorum yüzde 99 oranda diyebilirim. ama etrafımdakilerin konudaki bilgisizliği ve sürekli ısrarlarından gerçekten bıktım. bebeğin canı çeker aman leke olur aman şundan azıcık tat diye diye beynimi yiyorlar ve ben sabırla anlatıyorum. acıyan gözlerle falan bakanlar var ah yazık ne kadar zor gibilerden. ama sağlıklı bir şekilde evladımı dünyaya getirmek anlık nefsi zevklerimin üstünde geliyor. çok şükür ki 28 haftayı insülinsiz bitirmek üzereyiz. umarım süreci böylece tamamlarız🙏🏻 sormak istediğiniz birley olursa bildiğimce cevaplamaya çalışırım.