edaa1402 @1Pamuk canım özel hastaneler bildiğim kadarıyla genelde aynı oluyor ben Yenişehir hastanesine gidiyorum mesela doktorum da memnunum 240 lira muayene ücreti var
edaa1402 @1Pamuk maalesef sigortalayım bende eşimden ama zam geliyor hep en son 240 dı bence nereye gidersen yine aynıdır
Nurten2610 Kleopatra- daha 13 haftalık ilk gebeliğim 😊ama ailemizde 3 kişi yanında sezeryan doğum yaptı çok memnunlar
Kleopatra- Nurten2610 Sezeryan yaptığı kişiler nasıl peki şuan dikiş izleri falan? Veya sarkmaları kilo verememe sorunları falan oldu mu? En önemlisi bebişlerii nasıl🌹
Nurten2610 Kleopatra- sarkma yok kilo verdiler bebekeleide gayet sağlıklı ama dikiş izi bilmiorum onu ya hiç sormadım onu 🙄😊gayet memnundular bende o yüzden orayı tercih ettim daha önce kaybimda vardı zaten o yüzden Daha çok dikkat ediyor herseyime
gnlce gnlce 32 haftadaym daha nts ye girmedm.Kan da sürekli istenmiyor.Geçen tiroid için tsh bakıldı 20₺ verdm.İlk başta da sağlık ocağında yapılanları orda yaptır diyor.Bakılmayan 3 şeye baktık 60₺ ödemiştim
Kleopatra- Nurten2610 Ne güzel daha iyi olsunlar bebişleriyle. 🌸Ben 59la kaldım şuan fazla aldım o yüzden sormak istedim teşekkür ederim. Ve evet benim yengem de gidiyor onun da kaybı var şimdi hamile kalabilmek için gidiyor bakalım sonuç ne olacak ama bende çok memnunum sağolsun 🌹
Nurten2610 Kleopatra- amin inşallah rica ederim bende 59la hamile kaldım çok aldım daha şimdiden 63 kilo oldum bile 🙄yengeniz hangi tedavi görüyor peki bilginiz var mı